Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy'a Evlenme Teklifi Edildi!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’a Evlenme Teklifi Edildi!

Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önceki dönemdeki fotoğraflarını medyaya yayan Onur Akay, bir televizyon programının canlı yayınına katılıp “Şuan Bülent Ersoy, benimle evlense bugün evlenirim” diyerek Bülent Ersoy’a evlenme teklifi etti!

Canlı Masa isimli televizyon programına konuk olan Onur Akay, programın sunuculuğunu üstlenen Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal’a yaptığı ilginç açıklamalar olay yarattı.

BENİMLE EVLENSE BUGÜN EVLENİRİM!

Diva Ersoy’un geçmiş yıllarda cinsiyetini henüz değiştirmediği dönemlerdeki fotoğraflarını medya ile paylaşan Onur Akay’a Diva 50 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Canlı Masa isimli televizyon programında önemli itiraflarda bulunan Akay, aynı zamanda mahkemenin hala devam ettiğini de söyledi. Ayrıca “İlk kez ben paylaşmadım, çok pişmanım keşke paylaşmasaydım. Ben paylaşmadan önce bu fotoğraflar bir belgeselde yayınladı” diyerek fotoğrafları paylaştığından pişman olduğunu söyledi.

[affiliate_news id=”27342″]

 

BÜLENT ERSOY’A EVLENME TEKLİF ETTİ

Bülent Ersoy’a olan aşkını anlatan Onur Akay, “Kolumu şimdi kesseniz kanım Bülent Ersoy diye akay. Bülent Ersoy’u çok seviyorum, benimle evlense bugün evlenirim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler