Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Annesi Sahneye Daldı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Annesi Sahneye Daldı!

Aleyna Tilki’nin Sahnede Bağcıkları Çözüldü, Yardıma Annesi Koştu

Son dönemde adını kendinden oldukça bahsettiren, her yaptığı sayfa sayfa olan 17 yaşındaki güzel şarkıcı Aleyna Tiki’nin konser esnasında bağcıkları çözüldü. Durumu fark eden annesi hemen yardımına koşup, bağcıklarını bağladı. Bu olayın üzerine Aleyna Tilki “anne her yerde anne işte” yorumunda bulunup konsere devam etti.

“Anne Her Yerde Anne İşte.”

Aleyna Tilki, Eskişehir’de bir alışveriş merkezindeki konserde hayranlarıyla buluştu. Aleyna’yı annesi yalnız bırakmadı ve kızını en önce izledi.Konser sırasında bağcıkları çözülen Aleyna Tilki’nin yardımına annesi Havva Tilki koştu. Bu olay üzerine güzel şarkıcı kalabalığa doğru, “Bak, annem bağcıklarımı bağlıyor. Anne her yerde anne işte. Yapacak bir şey yok. Annelerimize buradan saygılarımızı sunuyoruz” diyerek annesine teşekkür etti.

Hayranlarından Aleyna Tilki’ye Büyük İlgi

Alışveriş Merkezinde düzenlenen Aleyna Tilki konserine hayranları büyük ilgi gösterdi.Güvenlik önlemlerinin alındığı konserde genç şarkıcı ilk olarak ‘Cevapsız çınlama’ adlı şarkısını seslendirdi.  Yaşının genç olmasına rağmen hedefinin her fırsatta dünya starı olduğunu söyleyen Aleyna Tilki bu hedefe adım adım ilerliyor. Genç şarkıcıyı sanat camiasından bir kesim ukala bulsa da bir çok kişi de desteklediğini her fırsatta dile getirmekte.

Aleyna Tilki'nin Annesi Sahneye Daldı!
Aleyna Tilki’nin Annesi Sahneye Daldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler