Ana SayfaDedikoduGeçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler (01.08.17)

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler (01.08.17)

Magazin takipçilerinin vazgeçilmez sitesi magazinhaberleri.com bu ay sizler için güzel bir Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler dizisini yayınlıyor. Geçtiğimiz ay boyunca gündeme bomba gibi oturan haberlerin yer aldığı köşemizde ünlülerden,iş adamlarına, sosyetenin en gözde isimlerine bu sefer bir aylık süreçte mercek uzattık ve sizler için bakın hangi ayrıntıları yakaladık !

 

İşte Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler Bölümünde Göze Çarpanlar

Esra Ceyhan “Değiştirdim Diyetiyle” 26 Kilo Verdi!

Gündüz kadın kuşağı programlarındaki sunuculuğu ile tanıdığımız Esra Ceyhan, uzun bir aradan sonra bir etkinlikte ilk kez görüntülendi. Geçen sene, güzel sunucuyu görenler tanıyamamıştı. Sevenlerini kilolu haliyle çok şaşırtan Ceyhan, sıkı bir diyet yaparak eski formuna geri döndü.

 

Kısmetse Olur Dizisi Geliyor

Kanal D’de evlenme programı olarak yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur dizisi ile bu sefer ekranlarda olacak. Özellikle yayınlandığı dönemlerde kurgu gibi pek çok farklı eleştiriye maruz kalan yapım için dizi formatına geçilecek olması yine pek çok tartışmayı beraberinde getirdi. Yeni dizi projesi için yapılan açıklamalarda özelikle dizide yer alacak oyuncuların büyük oranda belli olduğu belirtildi.

 

Adnan Oktar’ın kediciğinden yürek hoplatan bikinili poz

Adnan Oktar’ın kediciklerinden biri Tülay Kumaşçı’dan sosyal medyayı yerinden oynatan cesur bikinili poz. Cesur pozları ile bilinen Tülay Kumaşçı, sosyal medya hesabından “Kıyafetime Karışma” etiketi ile bikinili bir poz paylaştı. Kumaşçının pozu, adeta olay oldu.

 

Gelin Adayı Solmaz’ı Acun Kaptı!

Evlilik Programında tanışan nişanlanan gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan’ın yeni dizi yapacağını konuşulsa da buna pek ihtimal verilmemiş,olayın üzerinde durulmamıştı. En Çok İlgi Çeken Haberler bölümünde yer alan haberlerimize göre ikili programda olan aşklarını diziye taşımaya karar vermiş ve oynayacakları dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

 

Metin Hara Hakkında Beste Kökdemir Açıklama Yaptı

Yetenekli oyuncu Beste Kökdemir; dün, eski yazar sevgilisi Metin Hara ile ünlü model Adriana Lima’nın resmen birlikte oldukları haberi, bomba etkisi yapınca aşırı merak edilen ve bahsedilen, günün 3. ismi oldu. Kökdemir’in; sosyal medya takipçileri, durumla ilgili teselli mesajları attıkları gibi çarpıcı söylemlerde de bulundu. Metin Hara ile Kökdemir arasındaki asılsız söylentiler için güzel oyuncunun hayranları tarafından açıklama beklendi.

 

Eda Erol’dan Alişan’a bomba gibi yanıt!

Ünlü şarkıcı Alişan, izdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilerleyen Alişan, kendisine yöneltilen “Fiziksel kriterleriniz nelerdi?” sorusuna “Herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim.” yanıtını vermişti. Alişan’ın bu sözlerine Eda Erol’un ne yanıt vereceği merak konusu olmuştu.

 

Acun Ilıcalı Açıkladı: O Ses Türkiye’ye Müthiş Jüri

Acun Ilıcalı kendi sosyal medya hesabı Twitter’dan: “O Ses Türkiye jüriliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır :)” dedi. Milyonlarca insanı televizyon ekranlarına kilitleyen O Ses Türkiye’bin yeni jüri üyesi Yıldız Tilbe mi olacak?

 

ATV’den Skandal Hata

ATV’de yayınlanan ‘Kanatsız Kuşlar’ isimli dizinin perşembe günkü tekrar bölümü pazar akşamı yayınlandı. Dizinin adının yanlış yazılması izleyenleri şaşkına çevirdi. Ekranın sağ alt köşesinde yazan ‘Kanatsız Karılar’ yazısını görünce neye uğradıklarını şaşıran seyirciler, sosyal medyada tepki gösterdi.

 

Naz, Ali Ağaoğlu’nun Kardeşiyle Teknede Yakalandı

61 yaşındaki Hüseyin Ağaoğlu,  iş adamı kardeşi Ali Ağaoğlu’na ait Aga3 adlı tekneyle Boğaz Turu’na çıktı. İş adamına, Star TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programında eş arayan 25 yaşındaki gelin adayı Naz eşlik etti.Naz ile gün boyu Boğaz havası alan Hüseyin Ağaoğlu, teknenin Bebek’teki bir restoranın iskelesine yemek almak için yanaştığı sırada objektifleri fark etti. Kardeş Ağaoğlu, Azeri gelin adayıyla objektiflere gülümseyerek poz verdi. Ağaoğlu da gelin adayının kıvrak dans figürleriyle iyice keyiflendi.

 

Erhan Çelik’in Yeni Sevgilisi Kim?

Geçtiğimiz Nisan ayında iki ismin ilk defa birlikte yemek yediği ve bu baş başa yenilen yemek sonrasında yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Üstelik Elif Dürüst ile yeniden ilişki yaşadığı iddia edilen Erhan Çelik, kısa süre içerisinde en çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler