Ana SayfaDedikoduNaz, Ali Ağaoğlu'nun Kardeşiyle Teknede Yakalandı

İlgili Postlar

Naz, Ali Ağaoğlu’nun Kardeşiyle Teknede Yakalandı

Zuhal Topal’ın Gelin Adayı Naz, Ali Ağaoğlu’nun Kardeşiyle Teknede Yakalandı

61 yaşındaki Hüseyin Ağaoğlu,  iş adamı kardeşi Ali Ağaoğlu’na ait Aga3 adlı tekneyle Boğaz Turu’na çıktı. İş adamına, Star TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programında eş arayan 25 yaşındaki gelin adayı Naz eşlik etti.Naz ile gün boyu Boğaz havası alan Hüseyin Ağaoğlu, teknenin Bebek’teki bir restoranın iskelesine yemek almak için yanaştığı sırada objektifleri fark etti. Kardeş Ağaoğlu, Azeri gelin adayıyla objektiflere gülümseyerek poz verdi. Ağaoğlu da gelin adayının kıvrak dans figürleriyle iyice keyiflendi.

Zuıhal Topal Bir Şey Demez Diye Düşündü

Hüseyin Ağaoğlu ile teknede görüntülenen gelin adayı Naz Mila’nın görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşünce Zuhal Topal oldukça kızdı. Bu görüntülere çok sinirlenen evlendirme programı sunucusu Zuhal Topal, yeni sezonda programın devam etmesi durumunda Naz’ı kesinlikle istemediğini dile getirdi.

Tabi ki bu kararlarında sadece bu olay değil,daha önce ismi dayak olayı başta olmak üzere birçok skandala karışan ve her seferinde Zuhal Topal tarafından affedilen gelin adayı Naz’ın kendisinden 36 yaş büyük Ali Ağaoğlu’nun kardeşi kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile görüntülenince bardağı taşıran son damla oldu.

Haberleri basında okuduktan sonra kanal yönetimini arayan Topal, programa devam etmeleri halinde Naz’ı yeni sezonda kesinlikle istemediğini iletti.

Naz teknede yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler