Ana SayfaÜnlülerErhan Çelik'in Yeni Sevgilisi Kim?

İlgili Postlar

Erhan Çelik’in Yeni Sevgilisi Kim?

Gülben Ergen ile evleneceği duyulduktan sonra Türkiye’nin gündeminde yer almaya başlayan Erhan Çelik, Gülben Ergen’den boşandıktan sonra yeni bir isim ile anılmaya başlandı.

Özellikle geçtiğimiz Nisan ayında iki ismin ilk defa birlikte yemek yediği ve bu baş başa yenilen yemek sonrasında yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Üstelik Elif Dürüst ile yeniden ilişki yaşadığı iddia edilen Erhan Çelik, kısa süre içerisinde en çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Fotoğraflarla İddialar Netleşti

Fotoğrafların sızdırılması ile birlikte çiftin yeni bir ilişki içerisinde olduğu da net bir şekilde öğrenilmiş oldu. Özel bir otelin içerisindeki restorantta yemek yemeyi tercih eden çift, mekana ayrı ayrı gelse de birlikte görüntülenmekten kurtulamadı.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Gülben Ergen’den ayrılan Erhan Çelik’in çok kısa bir süre sonra farklı isimlerle görülmeye başlanması ise oldukça tepki çekti. Öyle ki boşanmanın ardından 4 aylık bir süre geçmesine rağmen yeniden bir ilişkiye başladığı görülen Erhan Çelik için ilk tepkiler sosyal medyadan geldi. Gülben Ergen’in hayranları tarafından özellikle Erhan Çelik’in sosyal medya hesabını yönelik ciddi eleştiriler yapıldı.

İlişki Ne Zaman Başladı?

Gündemde yer alan bazı haberlerde özellikle çiftin sık sık Elif Dürüst’ün evinde bir araya geldiği ve ilişkinin çok daha önceki bir tarihte başladığı iddia edildi. fakat gündemde yer alan iddialar ve fotoğraflar için henüz Erhan Çelik ya da Elif Dürüst tarafından bir açıklama yapılmadı. Bu iddiaların gündemde ye almaya başlamasının ardından gözlerin çevrildiği diğer bir isim Gülben Ergen de yine sessiz kalmayı tercih etti.

Elif Dürüst Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler