Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül Bu Sefer Bikinisiyle Instagram’ı Salladı

İlgili Postlar

Seda Akgül Bu Sefer Bikinisiyle Instagram’ı Salladı

Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur adlı programın sunuculuğunu yapan Seda Akgül, son günlerde paylaştığı fotoğraflar ile sürekli gündemde. Özellikle doğum gününde verdiği ateşli pozlarıyla dikkat çeken ünlü sunucunun, yeni fotoğraflarında bikinili görüntüleri yine ünlü sunucunun konuşulmasını sağladı.

Sosyal Medyada Takipçisi Artıyor

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan sunucu, özellikle Amerika’da tatil yaptığını daha önce duyurmuştu. Tatilinden bikinili görüntülerini paylaşan Seda Akgül’ün bu pozları, kısa süre içerisinde takipçilerinin dikkatini çekti. Özellikle beyaz bikini içerisinde bronzlaşmış teni ile görüntülenen Seda Akgül, ilerleyen yaşına rağmen oldukça dinç olduğunu gösterirken, bu görüntüler Seda Akgül’ün övgü dolu yorumlar almasını sağladı.

Amerika’da Miami bölgesinde tatilini yapan Seda Akgül, bu fotoğrafıyla yeniden Türkiye gündeminde yer almayı başarırken, sunucunun tatil sonrasında yeni programlar için çekim sürecine başlayacağı öğrenildi.

Ateşli Pozlar Paylaşmıştı

Geçtiğimiz günlerde özellikle verdiği kilolar ile oldukça konuşulan Seda Akgül doğum gününde çok farklı kıyafetler tercih ederek bu kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Kırmızı ve oldukça cömert bir gecelik giyerek fotoğraf çektiren Seda Akgül’ün bu özel fotoğrafları, sosyal medya üzerinden paylaşması sosyal medyada bir anda hareketlilik yarattı. Özellikle ünlü ismin takipçileri, paylaşılan bu fotoğrafları anlamazken Seda Akgül’ün neden böylesine özel bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerine koyduğunu da açıklamadı. Fotoğraflar farklı tartışmalar yaratsa da özellikle fotoğraflar için yapılan değerlendirmelerin genelinde ünlü Sunucunun çok iyi bir fiziğe sahip olduğu ve ilerleyen yaşına rağmen çok güzel göründüğü ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler