Ana SayfaÜnlülerEda Erol İle Alişan Nişanlandı!

İlgili Postlar

Eda Erol İle Alişan Nişanlandı!

Ekranların sevilen isimlerinden olan Esra Erol’un kardeşi Eda Erol, Alişan ile nişanlandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen özel ve sade bir tören ile ilk adımı atan çift, oldukça mutlu görüldü.

Özel Törene Katılım Fazlaydı

Kırkkonak Tarabya Evleri’nde düzenlenen nişan töreninde özellikle hep Eda Erol’un ablası Esra Erol ve sanat camiasının pek çok ünlü ismi hazır bulundu. Uzun süreden beri birlikte olduğu bilinen Eda Erol ve Alişan’ın evlilik yolunda hayatlarını nişan ile birleştirmesi ve mutlu bir yola girmesi, özellikle Eda Erol ve Alişan hayranlarına sevindirdi.

Yapılan açıklamalarda özellikle nikah tarihi merak edilirken, çiftin Kasım ayında yapılacak tören ile resmi nikahı kıyacağı ve böylece hayatlarını birleştireceği öğrenildi. 41 yaşında olan Alişan, bugüne kadar farklı isimlerle anılmış olsa da bir türlü istediği mutluluğu yakalayamamıştı. Fakat Eda Erol ile başlayan ilişkisinde oldukça mutlu olduğunu ve aşık olduğunu söyleyen Alişan, düğün gününde yaptığı açıklamalarla da yine hayatının en önemli günlerinden birisinde olduğunu söylemişti.

Alişan ile Eda Erol’un nişan törenine katılan Çağla Şikel ise çok yakın arkadaşını bu özel günde yalnız bırakmadı. Paylaştığı fotoğrafta Eda Erol ve Alişan’ı yeniden sosyal medya üzerinden tebrik eden Çağla Şikel, çiftin bir ömür boyu mutlu olmasını diledi. Nişandan bir fotoğraf paylaşan diğer bir isim ise Eda Erol oldu. Sosyal medya hesabına Alişan ile çekilen bir kareyi koyan Eda Erol paylaştığı fotoğrafın altına “Bu Kaderi Senle Birlikte Yazdık..” notunu düşerek kalp emojisi koydu. Geçtiğimiz dönemlerde özel bir davette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özel bir görüşme yapan Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ricası üzerine evlenme sözü vermişti.

Alişan, Nişan Sonrası İlk Kez Konuştu

Nişan sonrasında çok fazla göz önünde olmayan Alişan, yaptığı açıklama ile nişan ve evlilik süreçleri hakkında duygularını dile getirdi. Nişan sonrasında ilk kez telefon ile özel bir programa bağlanarak açıklamalarda bulunan Alişan, nişan töreninde çok heyecanlandığını ve Çağla Şikel’in ona heyecanını yenmesi noktasında çok yardımcı olduğunu söyledi. Bu desteği için Çağla Şikel’e teşekkür eden Alişan, çok fazla soru yanıtlamadan sadece düşüncelerini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler