Ana SayfaÜnlülerYılın Düğünü: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlendi

İlgili Postlar

Yılın Düğünü: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlendi

Uzun zamandan beri beklenen büyük düğün gerçekleşti ve Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlendi. Üç buçuk yıldan beri birlikte olan ve beraberliklerini kimseden saklamayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit geçtiğimiz aylar içerisinde aldıkları karar ile dünya evine gireceklerini duyurmuştu. Yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler çifte çevrilirken beklenen düğün geçtiğimiz akşam yapıldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Düğünü Çok Ses Getirdi

Çiftin düğün törenine sanat ve spor camiasından pek çok ünlü isim katılırken, düğünde yaşananlar tercih edilen, kıyafetler, danslar ve fotoğraflar oldukça konuşuldu. Özellikle gecede Burak Özçivit’in son projesinde başrolü birlikte paylaştığı ünlü isimlerin olmaması ve Neslihan Atagül’ün geceye katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Düğünden Çok Benzerlikler Konuşuldu

Düğünü nasıl geçtiğinden ziyade özellikle Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun düğünü arasındaki benzerlikler konuşuldu. İki düğünde de benzer şekilde dans yapılırken, son çekilen kare arasında çok fazla bir fark yoktu. Özellikle iki düğünde de denize sıfır mekanlar tercih edildi ve damatların yakasındaki çiçeklerin benzerliği oldukça dikkat çekiciydi.

İki düğün arasındaki en dikkat çeken diğer benzerlik ise iki çiftin balayı için Maldivler’i tercih etmesi oldu. Özellikle düğünden paylaşılan karelerin sosyal medyada yer almaya başlamasının hemen ardından özellikle Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranları yeni düğünü sert bir şekilde eleştirdi. Fakat iki çift cephesinden de bu iddialar hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler