Ana SayfaDedikoduEsra Ceyhan "Değiştirdim Diyetiyle" 26 Kilo Verdi!

İlgili Postlar

Esra Ceyhan “Değiştirdim Diyetiyle” 26 Kilo Verdi!

Ünlü sunucu Esra Ceyhan son haliyle dikkatleri üzerine çekti. “Değiştirdim Diyetiyle” tam 26 kilo veren Ceyhan, fit bir görünüme kavuştu.

Gündüz kadın kuşağı programlarındaki sunuculuğu ile tanıdığımız Esra Ceyhan, uzun bir aradan sonra bir etkinlikte ilk kez görüntülendi. Geçen sene, güzel sunucuyu görenler tanıyamamıştı. Sevenlerini kilolu haliyle çok şaşırtan Ceyhan, sıkı bir diyet yaparak eski formuna geri döndü.

“Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” adlı programıyla, sunuculuk kariyerinin en parlak dönemine ulaşan Ceyhan; bir dönemin, gündüz kuşağı yayınlarının en popüler isimlerinden birisi olmuştu. Güzel sunucu; 1992 yılında, diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlendi ve 17 yıl evli kaldı. Bu evliliğinden ise bir tane kızı olmuştur.Yine 17 yıllık televizyon deneyimi olan Ceyhan, kızı doğduktan sonra TV programlarına ara vermiş ve epey bir kilo almıştı.

Posta gazetesinden edinilen habere göre; Esra Ceyhan, geçtiğimiz günlerde ünlü isimlerin çocuklarıyla katıldığı, Powerpuff Girls etkinliğinde, kızıyla birlikte görüntülendi. Eski fit görünümüne kavuşan güzel sunucunun, yeni hali ise gözlerden kaçmadı. Ceyhan’ın “Değiştirdim Diyetinin” sırrı ise detaylarda sunuluyor.

Esra Ceyhan Usulü “Değiştirdim Diyeti!”

Yetenekli sunucu; aç kalmadan, sadece yediği besinleri bir diğeriyle değiştirerek, eski formuna kavuştuğunu ve bu şekilde hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini açıkladı. Esra Ceyhan usulü “Değiştirdim Diyeti” ise şöyle;

Güzel sunucu;öncelikle beyaz şeker yerine esmer şeker kullandığını, sonrasında esmer şekerden de vazgeçip yerine limon kullanmaya başladığını ifade etti. Pirinç pilavını bulgur pilavıyla; kırmızı eti ise tavuk, hindi ve balık gibi beyaz etlerle değiştirdiğini de ekledi. Şeker, tatlı ve pastaları kuru kayısı, incir ya da yaş meyvelerle değiştirdiğini; kolalı içecekleri terk ederek yerine taze sıkılmış meyve sularını, içecek olarak tercih ettiğini dile getirdi. Çikolatayı da hayatından çıkartan güzel sunucu, canı çok istediğinde bitter çikolata yediğini de açıkladı.

Ünlü sunucunun; sosyal medya hesabındaki paylaşımlarında, organik besinlerle beslendiği ve Dr. Ender Saraç’tan destek aldığı da gözlemlendi.Ceyhan, takipçilerine bundan sonra hem zayıflamaya hem de sağlıklı yaşamaya devam edeceğini ifade eden bir mesaj da paylaştı.

 Esra Ceyhan Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler