Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBu Yaz Hadise Şampiyon!

İlgili Postlar

Bu Yaz Hadise Şampiyon!

Ünlü şarkıcı Hadise’nin merakla beklenen yedinci albümü “Şampiyon” satışa sunuldu. Son albümüyle bu yaz, pop müzikte Hadise Şampiyon olacak!

Yaklaşık 3 yıldır, yeni şarkılarıyla müzik piyasasında görünmeyen Hadise, 2017 albümü “Şampiyon” ile hayranlarını sevindirdi. “Şampiyon” albümü, 30 Haziran tarihi itibariyle iTunes dijital müzik platformunda satışa sunuldu.

2014 yılının yaz aylarında çıkardığı “Tavsiye” albümünden sonra Hadise, yeni albüm yapmamıştı. “Nerdesin Aşkım” şarkısıyla o yıl çıkış yapmış ve çok tutulmuştu. Dün, pop müzik severlere yeni albümü “Şampiyon’u” takdim eden ünlü şarkıcı, bu yaz müzik piyasalarının şampiyonu olacak gibi görünüyor. Hadise’nin bu albümden “Şampiyon” adlı şarkısının teaserı yayınlandı. Şarkının klibinden bir kesitini de 2 gün önce instagram hesabından paylaşan güzel şarkıcı “Şampiyon’a şeker yakında geliyor” şeklinde de açıklama yaptı.

Şampiyon Albümündeki Şarkıların Adı Ne?

Hadise’nin yedincisini yayınladığı yeni albümünde, 2’si remix olmak üzere toplamda 9 adet şarkı bulunuyor. Şarkıların isimleri ise; Farkımız Var, Telefon Rehberi, Sıfır Tolerans, Aşk Dediğin, Rezerve, Kafa Tutuyor, Şampiyon, Sıfır Tolerans (Mahmut Orhan Remix), Şampiyon(Gürcell Remix) şeklinde.

Hadise Şampiyon Albümünde Kimlerle Çalıştı?

Ünlü şarkıcının son albümündeki “Şampiyon” adlı çıkış şarkısının sözü ve bestesi Alper Narman ve Onur Özdemir’e ait. Bu albümünde de kardeşleri ile çalışan Hadise’nin klip yönetmenliğini ablası,kostümlerini ise kız kardeşi hazırladı.

Hadise Şampiyon ile İlgili Neler Söyledi?

Güzel şarkıcı, son albümü hakkında en az kendisi kadar; diğer insanların da kendi hayatlarının şampiyonu olduğunu dile getirdi. Hadise; “Kendimle ilgili bir şeyden çok eminim. Her yaptığım işte, özelimde, müziğimde nerede olursa olsun bir şampiyonum. Çünkü beni, hepimizi Allah’ın kendi hayatımızda şampiyonlar olalım diye yarattığına inanıyorum. Bunu okuyan sen de şampiyonsun!”  şeklinde mesaj verdi.

 

Hadise kimdir?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler