Ana SayfaKimdirElif Dürüst Kimdir?

İlgili Postlar

Elif Dürüst Kimdir?

Erhan Çelik ile aşk yaşamaya başladıktan sonra Türkiye’nin gündeminde yer alan isimlerden birisi olan Elif Dürüst, internette en çok aranan kişilerden birisi oldu. Babası işadamı ve sanayici Ekrem Dürüst olan ünlü güzel özellikle sosyal projeler ile dikkat çekiyor. 1970 yılında İstanbul’da doğan Elif Dürüst, babasının özellikle tanınan bir isim olması nedeniyle sürekli magazin dünyasının yakından ilgilendiği isimlerden birisi oldu.

Eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü’nü okuyan ve bu bölümü başarılı bir şekilde tamamlayan Elif Dürüst, 1996 yılından itibaren Habitat projelerine dahil oldu. Daha sonrasında yüksek lisans yapmaya karar veren ünlü isim 2005 yılında Newport Üniversitesine başladı. Burada Davranış Bilimleri ve Maltepe Üniversitesi’nde Psikoloji yüksek lisansı alan Elif dürüst böylece çok iyi bir eğitim kariyerini oluşturmayı başardı. Bu eğitim sürecinin ardından Aralık Derneği adını verdiği özel bir dernek kuran Elif Dürüst, 2007 yılında açtığı bu dernek ile pek çok farklı sosyal projeye katıldı ve hep adından söz ettirdi.


Bugün Doğan Ünlüler

Sosyal Projelerin Değişmez İsmi Elif Dürüst Kimdir?

Özellikle Türkiye’de gerçekleştirilen pek çok farklı etkinliğin arka planında yer alan Aralık Derneği, Elif Dürüst’ün başkanlığında çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bugüne kadar çok başarılı işler yapmış olmasına rağmen özellikle Erhan Çelik ile yaşamaya başladığı aşk, Elif Dürüst’ü bir anda gündeme getirmek için yeterli oldu. Hakkında aşk dedikoduları çıkan ünlü isim, herhangi bir açıklama yapmazken Erhan Çelik ve Elif Dürüst arasında çok ciddi bir ilişkinin olduğu uzun süreden beri gündemde yer alıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler