Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli İle Selin İmer'in Düğün Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli İle Selin İmer’in Düğün Tarihi Belli Oldu

Son dönemlerin en çok konuşulan çiftlerinden olan Mustafa Ceceli ve Selin Emir’in düğün tarihinin netleştiği ifade edildi. Özellikle gizli bir şekilde yürütülen evlilik hazırlıklarının basına sızdırılması sonrasında çiftin 10 Temmuz tarihinde dünya evine gireceği net bir şekilde öğrenildi. Özellikle Sinem Gedik ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra Selin İmer ile bir ilişki içerisinde olduğu ortaya çıkan Mustafa Ceceli, bu ilişkisi nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Gelinen noktada ise özellikle Mustafa Ceceli’nin Selin İmer ile olan ilişkisinde çok ciddi olduğu ve evlilik düşündüğü ortaya çıktı.

Düğün 10 Temmuz’da

10 Temmuz günü yapılacak düğün ile dünya evine girecek olan çift, böylece tüm iddiaları ve eleştirileri de noktalayacak. Bugün bir gazetede yer alan haber ile gündeme getirilen evlilik haberlerine göre Kuruçeşme’deki bir otelin salonunda düğünün yapılacağı ve sadece 40 kişilik küçük bir davetli grubunun düğünde yer alacağı ifade edildi.

Eski Sevgilisinin Otelinde Kalıyorlar

Mustafa Ceceli ile Selin İmer Amerika Birleşik Devletleri’nden döndükten sonra özellikle Kanlıca’daki bir otelde kalıyor. Otel ile ilgili en önemli detay ise Selin İmer’in daha önceki dönemlerde aşk yaşamış olduğu Serdar Bilgili’nin bu otelin sahibi olması. Mustafa Ceceli’nin sevgilisinin eski sevgilisinin otelinde kalma noktasında kalmayı tercih etmesi ise oldukça ilginç bulundu. Evlilik haberleri gündemde yer almaya başladıktan sonra çiftin bu konuda nasıl bir karar vereceği ve neler yapacağı ise oldukça merak uyandırıyor.

Selin İmer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler