Ana SayfaÜnlülerOkan Karacan Nasıl Zayıfladı ? Hangi Diyetle Kilo Verdi?

İlgili Postlar

Okan Karacan Nasıl Zayıfladı ? Hangi Diyetle Kilo Verdi?

Fazla kiloları ile dikkat çeken Okan Karacan, özellikle zayıfladıktan sonra zayıflaması ile ilgili pek çok farklı soruya maruz kaldı. Okan Karacan nasıl zayıfladı, neler yedi ve herhangi bir tıbbi destek alıp almadığı en çok merak edilen konuların başında yer aldı.

Yıllar boyunca kilolu hali ile ekranlarda yer alan ve kiloları ile barışık bir yaşam sürdüğünü net bir şekilde dile getiren Okan Karaca’nın hayatında aldığı radikal bir karar hayatını tamamen değiştirdi.

Radikal Karar İle Hayatını Değiştirdi

Zayıflamaya karar veren Okan Karacan, bu hedefine ulaşabilmek adına oldukça sıkı bir diyet uygularken, toplamda 45 kilo vermeyi başardı. Üstelik bu dönem boyunca sporu kesinlikle denemeyen ve spor yapmadan kilo veren Okan Karacan, spor yapmayı sevmeyen ve kilo sorunu yaşayan pek çok kişi için de önemli bir örnek oldu.

Okan Karaca’nın kilo vermesindeki en önemli etkenlerden bir tanesi mide küçültme ameliyatı olması. Mide küçültme ameliyatı sayesinde çok daha az yiyecek yiyen ve böylece kilo alımını durduran Okan Karacan, ardından yiyeceklerine dikkat etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde özel bir programda bu konu ile ilgili tarih dahi veren Okan Karacan tatlı krizlerini yenebilmek adını muzlu dondurma yaptığını ve böylece çikolata gibi tatlılardan uzak kalmayı başardığını söyledi. Yaklaşık 140 kilo yaklaştıktan sonra çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başlayan Karacan, zayıflama kararı vermesindeki en önemli etkenlerden bir tanesi sağlık sorunları oldu. Daha sağlıklı bir yaşam sürebilmek adına fazlalıklarından kurtulmak isteyen Okan Karacan, başarılı bir şekilde yaptığı diyeti ve uyguladığı operasyon bu konuda başarıya ulaşmasını sağladı.

Okan Karacan zayıfladıktan sonra kendisine daha fazla güvenmeye başladığını söylerken, kilo sorunu yaşayan pek çok kişinin de kararlı olması gerektiğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler