Ana SayfaÜnlülerMurat Boz ile Aslı Enver Yeniden Birlikte

İlgili Postlar

Murat Boz ile Aslı Enver Yeniden Birlikte

Geçtiğimiz dönemlerde Murat Boz’un bir gece eğlencesi sonrasında farklı görüntüler ile basında yer alması, Aslı Enver’le olan ilişkisinde sorunlar yaratmıştı. Öyle ki gündeme gelen haberlerde, çiftin ayrıldığı ve Aslı Enver’in bu konu ile ilgili çok sitemli olduğu iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir fotoğrafta ise Aslı Enver ile Murat Boz arasındaki buzların tamamen eridiği ve çiftin yeniden ilişkiye kaldığı yerden devam etme kararı aldığı iddia edildi.

Candan Kardeşlerle Görülmüştü

Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Eser Yenenler’in evine giden, bu evde gece boyunca kalan Murat Boz, bu davranışı Aslı Enver ile arasında sorun yaratmıştı. Fakat bu ilişkide aşkın galip geldiği ve Aslı Enver’in Murat boz’a yeniden bir şans vermek istediği iddia edildi. Özellikle çiftin sevenlerinin bu ayrılığa tepkisi oldukça üzücü olmuştu. Çiftin ilişkiye başlamasının ardından özellikle bu duruma en çok sevilen Murat Boz’un hayranlarıydı. Çiftin ayrılık haberlerinin gündemde yer almasının ardından Özellikle sosyal medya üzerinde çiftin yeniden bir araya gelmesi üzerine çağrılar yapılmıştı.

Murat Boz ile Aslı Enver Birlikte Görüntülendi!

Bir ayrılığın ardından çift geçtiğimiz günlerde yeniden bir arada görüntülendi. Bir evin balkonunda görüntülenen çift, yeniden barıştıkları noktasında farklı haberlerle gündeme gelirken, özellikle geçtiğimiz akşam yapılan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğününe katılan Murat Boz ve Aslı Enver el ele girdikleri bu düğün sayesinde birlikte olduklarını ve yeniden barıştıkları da herkese göstermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler