Ana SayfaÜnlülerAli Ağaoğlu Aşkta Yaş Farkını Değerlendirdi

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu Aşkta Yaş Farkını Değerlendirdi

Geçtiğimiz günlerde ilk defa evinin kapılarını açan ve hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ali Ağaoğlu, özellikle yaş farkı ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkat çekti.

Sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile evinde röportaj veren Ali Ağaoğlu, özellikle yeniden “Baba olmayı düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti. Dört farklı kişiden 5 tane çocuğu olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, 10 tane daha yapsa dahi neyin değişeceğini ve ne olacağını sorguladı.

Ali Alaoğlu’nun Evi Etkileyici Bulundu

Ali Ağaoğlu’nun evine girildikten hemen sonra özellikle bahçe boyunca lüks arabaların olması ise zenginliğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi. Ali Ağaoğlu’nun ilk defa görüntülendiği evinde en çok dikkat çeken detay ise bahçede yer alan Atatürk heykeli oldu.

Yaş Farkı Röportaja Taşındı

24 yaşında olan Duygu Su Gülpınar ile 62 yaşında olan Ali Ağaoğlu’nun ilişki içerisinde olması, özellikle Türkiye’de ilişkideki yaş farkı tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Yaş farkının önemli olmadığını söyleyerek bu konudaki düşüncelerini net bir şekilde dile getiren Ali Ağaoğlu, verdiği röportajda özellikle hayatının Duygu Su Gülpınar sonrasında çok değiştiğini ve mutlu olduğunu söyledi.

Eleştirilere Sert Yanıt Geldi!

Röportaj sonrasında özellikle sosyal medyada 39 yaş farkının olması eleştirilirken, bu değerlendirmelere ve yorumlara ilk açıklama Ali Ağaoğlu’nun sevgilisi Duygu Su Gülpınar’dan geldi. Yaptığı açıklama ile tüm iddiaları ve spekülasyonları noktalayan genç isim “Bazı insanlar için sayılar, rakamlar önemli ama benim için değil” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler