Ana SayfaÜnlülerAngelina Jolie'ye Benzemek İçin 76 Kilo Verdi

İlgili Postlar

Angelina Jolie’ye Benzemek İçin 76 Kilo Verdi

Güzelliği ile tüm dünyayı etkileyen Angelina Jolie pek çok genç kız için de idol halinde. Fakat İngiltere’de yaşanan yeni bir olay, bu konuda oldukça dikkat çekti ve tüm dünya gündeminde yer aldı.

Angelina Jolie Olmak İstiyor

İngiltere’de yaşayan ve 140 kilo olan Christina Staggs, çok sevdiği sanatçı Angelina Jolie’ye benzemek adına çok sıkı bir diyetle 2 ay içerisinde 76 kilo verdi ve 140 kilodan 63 kiloya düştü. Genç kadın özellikle Angelina Jolie olabilmek adına en büyük sorun olarak görülen kilolarından kurtulmayı hedeflediğini ve bu noktada başarıya ulaşmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Angelina Jolie olmaya çok az kaldı diyerek daha yapacak çok iş olduğunu söyleyen genç kadın, 26 yaşında. Genç yaşta olmasına rağmen 3 çocuk doğuran ve bu nedenle kilo problemleri yaşayan Christina Staggs, özellikle zayıfladıktan sonra çeşitli estetik operasyonu yaptırabileceğinin de ilk sinyallerini verdi.

Angelina Jolie’ye çok sevmesine ve ona benzeyebilmek adına hayatını değiştirmek istemesi ise genç kadının dikkat çekmesini sağladı. Özellikle 2 aylık süre içerisinde 76 kilo vermesi, pek çok farklı sağlık problemine de yol açabileceğinden dolayı genç kadının tıbbi yardım aldığı ve tüm kontrollerinin zamanında yapıldığını söyledi. Hızlı bir şekilde kilo vermesine rağmen herhangi bir sağlık problemi olmayan Christina Staggs,. önümüzdeki dönemlerde diyetini sürdürerek ideal kilosuna ulaşacak ve sonrasında görünümünü Angelina Jolie gibi değiştirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler