Ana SayfaÜnlülerKadir Doğulu ve Neslihan Atagül Hamakta Aşk Yaşadı

İlgili Postlar

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Hamakta Aşk Yaşadı

Hayatlarını çok konuşulan bir düğün ile birleştiren ve daha sonrasında magazin gündeminin en çok takip ettiği isimlerden birisi olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraf ile yine çok konuşulacak.

Geçtiğimiz yıl yapılan nikah töreni sonrasında hayatlarını birleştiren ve bu yaz döneminde tatile giden ünlü çift, gölün üzerindeki bir ağaca hamak kurdu. Hamakta birlikte sallanan çiftin paylaştığı romantik görüntüler ise kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan fotoğraflardan birisi haline geldi. Neslihan Atagül tarafından Instagram hesabı üzerinden paylaşılan fotoğraf, kısa süre içerisinde 350 bin beğeni almayı başardı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Aşk Tazeledi

Çift tarafından paylaşılan fotoğraf, özellikle aşk tazelediler şeklinde farklı yorumlara neden oldu. Çiftin özellikle deniz yerine doğa manzaralı bir tatil tercih ettiği ve bu bakımdan farklı bölgeleri ziyaret ettiği öğrenildi. Paylaştığı fotoğrafta özellikle arka plandaki yeşil alan ve ormanlık oldukça dikkat çekerken, çiftin nerede olduğu ve nerede tatil yaptığı takipçileri tarafından en çok sorulan sorular arasında yer aldı.

Fahriye Evcen’in Düğünü İçin Yorum Gelmedi

Geçtiğimiz günlerde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in düğünü ile kendi düğünlerinin çok benzetilmesi üzerine gözler her ne kadar çifte çevrilmiş olsa da henüz bu konuda net bir açıklama yapılmadı. Özellikle Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğünlerinde kendi düğünlerini taklit ettiği ve kıyafetlere kadar benzer şekillerde tercihlerde bulunmaya çalıştığı iddia edilmişti. Fakat çift bu konuda sessiz kalmayı ve konuyla ilgili herhangi bir değerlendirme yapmayı uygun görmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler