Ana SayfaDedikoduEsra Ezmeci'den Ağızları Açık Bırakan İtiraf

İlgili Postlar

Esra Ezmeci’den Ağızları Açık Bırakan İtiraf

Sosyal medyada takipçilerinden gelen cinsel itirafları paylaşarak gündeme gelen Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Esra Ezmeci’den ağızları açık bırakan itiraf geldi.Çağlayan’ın “Sizi en çok şaşırtan itiraf neydi?” sorusuna Ezmeci, “Kayınvalidenin yaptıkları oluyor. Haftanın 3 günü oğluyla yatmak istiyor. Gelini salona atıyor oğluyla yatıyor. Ya da kayınvalide gelinin iç çamaşırlarını çalıyor. Onları kendine alıp kocasına giyiyor” dedi. Çağlayan bu yanıtın ardından şaşkınlıktan bir süre kendine gelemedi. İşte tüm detaylar;

Esra Ezmeci Armağan Çağlayan’ın Bu Haftaki Konuğu Oldu

Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınan ve son dönemlerde sosyal medyada takipçilerinden kendisine gelen cinsel itiraflarla gündeme gelen uzman psikolog Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan’ın sunduğu Zor Ama Yine De Sor programına katıldı.

Esra Ezmeci’den Ağızları Açık Bırakan İtiraf

Çağlayan tarafından Ezmeci’ye “Sizi en çok şaşırtan itiraf neydi?” diye soruldu. Esra Ezmeci bu soruya “Kayınvalidenin yaptıkları oluyor. Haftanın 3 günü oğluyla yatmak istiyor. Gelini salona atıyor oğluyla yatıyor. Ya da kayınvalide gelinin iç çamaşırlarını çalıyor. Onları kendine alıp kocasına giyiyor” diye yanıt verdi.

“İnanamıyorum Çok Saçma”

Armağan Çağlayan bu yanıtın karşısında şaşkına düşerek “İnanamıyorum çok saçma” dedi. Bir süre kendine gelemeyen Çağlayan, “Nasıl ya anlamadım ben, nasıl bir daha anlatın” diyerek olayı tekrar anlatmasını istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler