Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy: Kendini Güncelleyen Hayatta Kalır

İlgili Postlar

Özge Ulusoy: Kendini Güncelleyen Hayatta Kalır

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Özge Ulusoy yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Yıllardır podyumların başarılı ismlerinden biri olan ünlü manken Özge Ulusoy, önceki gün kozmetik ve güzellik fuarı BeautyEurasia’yı ziyaret etti. Olay açıklamalarda bulunan Özge Ulusoy “Kendini güncelleyen hayatta kalır” dedi. İşte ünlü mankenin o açıklamaları;

Özge Ulusoy’dan Velihat Açıklaması

Defile öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, yeni jenerasyonda çok başarılı mankenlerin olduğunu söyledi. Ünlü model, veliahtı olarak Miss Exclusive of the World üçüncü güzeli Açelya Kartal’ı gösterdi. Veliahtını ilan etmesinin mankenliği bırakacağı anlamına gelmediğini vurgulayan Ulusoy, uzun yıllar daha işini severek yapmaya devam edeceğini söyledi.

 “Çocukluk Hayalim Astornot Olmaktı”

Adana’da gelinlik defilesinde podyuma çıkacak olan Ulusoy, “Evlilik hayaliniz var mıydı?” soruna esprili bir yanıt vererek herkesi kahkaya bodu. Özge Ulusoy şu yanıtı verdi;

Çocukluğumda hiç gelinlik hayali kurmadım. Küçükken astronot olma hayalim vardı. Astronot olamadım ama ona yakın bir meslek olan mankenliği seçtim. Devamlı havadayız, sürekli uçakla seyahat ediyoruz.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy: Kendini Güncelleyen Hayatta Kalır

Fuar alanına köpeği Sherlock birlikte gelen Özge Ulusoy, “Evde bırakmaya içim el vermedi. Ben nereye Sherlock oraya” dedi. Eskiden fuarlara defileye çıkmak için geldiğini söyleyen Ulusoy, “Bir dönem kapandı artık ne yazık ki ama Kendini güncelleyebilen hayatta kalıyor. Malum eskiden sosyal medya yoktu ama artık tüm tanıtımları sosyal medyadan gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“Evlilik Kısmet İşi”

Sevgilisi Faruk Çolakoğlu’yla devam eden ilişkisi sorulan Ulusoy, “İnşallah birlikteliğimiz evlilikle taçlanır. Evlilik işi kısmet işi. İlk başta sevdiğim insan yanımda olsun, biz mutlu olalım yeter. Her şey zamanı geldiğinde olur.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler