Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'un mini aracının fiyatı dikkat çekiyor!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’un mini aracının fiyatı dikkat çekiyor!

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Ncity’s de objektiflere takılan Özge Ulusoy, çok konuşulan mini aracıyla dikkatleri üzerine topladı. Özge Ulusoy’un mini aracının fiyatı dikkat çekiyor! Ünlü manken iki kişilik aracı test ettiğin söyleyerek, “Burada oturduğum için gidip-gelmek kolay oluyor. Az önce bir tur attım. Elektrikli olduğu için doğaya dost” diyerek yeni elektrikli aracı hakkında düşüncelerini dile getirdi. Özge Ulusoy’un mini aracının fiyatı ise dikkatlerden kaçmıyor.

 

Özge Ulusoy’un mini aracının fiyatı dikkat çekiyor!

Nişantaşı Ncitys’de görüntülenen 38 yaşındaki ünlü manken aracını menajeri ile birlikte test ediyor.

Özge Ulusoy yeni aracı hakkında “Uzun süredir böyle bir araç almayı düşünüyordum. Burada oturduğum için gidip-gelmek kolay oluyor. Az önce bir tur attım. Elektrikli olduğu için doğaya dost. ” cümlelerini dile getirdi. Ünlü manken daha sonra aracının çevreye faydasını anlattı. “Son günlerde doğaya ve çevreye ne kadar saygılı olmamız gerektiğini gördük. Işık hızlıyla elektrikli araçlara geçsek iyi olur. Bu konuda farkındalık başladı. Doğa bize bir şeyler anlatıyor. O yüzden bu aracı incelemek istedik.” Çevre dostu davranışıyla kendinden söz ettirmeyi başaran ünlü mankenin aracının fiyatı ise 190 bin TL!

Mini araba tam tamına 190 bin TL!

Mini arabasıyla yakındaki mesafelere gitmek isteyen Özge Ulusoy, “Ehliyetim var ama kullanmıyorum. Galiba bunu süreceğim. Özellikle yakın mesafelerde… Bununla İstanbul trafiği daha rahat olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu. Mini arabanının değeri ise 190 bin TL…

Özge Ulusoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler