Ana SayfaDizilerTeve2'ye yeni program: Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz

İlgili Postlar

Teve2’ye yeni program: Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz

Yayın hayatına başladığı günden itibaren dizileri ve programlarıyla dikkat çeken teve2’den Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz programı geliyor!

Esra Ezmeci kimdir?

Televizyon ekranlarında çıkardığı programları ve dizileriyle popülerleşen başarılı televizyon kanalı teve2, iki farklı yeni programı izleyicisiyle buluştururken daha önce bir çok televizyon programına konuk olan Esra Ezmeci’ninde sunuculuğunu yaptığı bir program geliyor.

Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz

Sunuculuğunu psikolog Esra Ezmeci’nin yapacağı yeni program televizyon başındaki ve seyircilerin sıkıntılarına, dertlerine, kaygılarına, korkularına son vermeye ve sizleri yorucu, stresli hayatınızdan arındırmak için geliyor.

Ülkemizde psikoloğa gitmek veya terapi desteği almak bir lüks olarak gözükse de bu yargı Esra Ezmeci ile yıkılacak. Saçma ve rahatsız eden takıntısı olanlara, asosyal yaşayanlara, doğum sırasında çocuğunu kaybedip hayata küsen, aile içi sorunlara, sevgili ve eş gibi sorunlarda psikoloğa gitmemiz gerekirken bu yeni televizyon programıyla birlikte Esra Ezmeci evimize kadar geliyor.

Teve2 tarafından yayına girecek iki yeni televizyon programı 27 Nisan Cumartesi tarihinde yayına giriyor. Esra Ezmeci’nin puanı saat 22:30’da yayına girerken Yeniden Konuşalım adındaki program 9:45’de teve2 ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler