Ana SayfaKimdirEsra Ezmeci kimdir?

İlgili Postlar

Esra Ezmeci kimdir?

Halklar İlişliler Uzmanı ve Psikologluk yapan, teve2’de Yalnız Değilsin programının sunuculuğunu yapacak Esra Ezmeci kimdir? Detaylar haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Esra Ezmeci kaç yaşında? Esra Ezmeci aslen nerelidir? Esra Ezmeci hangi burç?

01 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul’da doğan Esra Ezmeci aslen İstanbulludur. 35 yaşında olan Esra Ezmeci Aslan burcudur.

Esra Ezmeci Kimdir?

Annesi Seval Ezmeci, babası ise Diş Hekimi Suat Ezmeci’dir. Haliç Üniversitesinde Piskoloji Bölümünden mezun olmuş ve yüksek lisans eğitimini tamamlamasının yanı sıra İstanbul Arel Üniversitesinde doktora yapmakta.

TV8 üzerinde yayınlanan “Yaşamdan Hikayeler” programında stüdyoya gelen konuklara ücretsiz bir şekilde psikolojik destek veriyor ve yorum yapmak için programa konuk oluyordu. Star TV ekranlarında Balçiçek İlter’in sunduğu Olay Yeri adındaki televizyon programında yer alan psikolog Esra Ezmeci, Balıklı Rum Hastanesinde ve Pektaş Psikiyatri Kliniğinde görev yapıyor.

2005 yılında Dalmaz Center firmasının sahibi Mehmet Dalmaz’ın oğlu Tutku Dalmaz ile evlenmiş ve 10 yıl sonra (2015) evliliklerine son vermişlerdir.

Daha önce bir çok TV programına konuk olarak katılan Esra Ezmeci, teve2 kanalında sunuculuğunu yapacağı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsin” programı ile sıkıntılara, dertlere ve korkulara çare olmak için eliyor. 27 Nisan Cumartesi 2019’da izleyicileriyle buluşacak Esra Ezmeci, ilk programda 22:30’da yayınlanacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler