Ana SayfaDedikoduBinnur Kaya'yı Görenler Tanıyamadı

İlgili Postlar

Binnur Kaya’yı Görenler Tanıyamadı

‘Kırmızı Oda’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Türk Malı’, ‘Baba Evi’ ve ‘Yabancı Damat’ gibi sevilen dizilerden tanıdığımız oyuncu Binnur Kaya, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Binnur Kaya’yı görenler tanıyamadı. İşte ünlü oyuncunun son hali;

“Oyunumuzun Son Oyunu”

Tiyatro oyunu için geldiğini belirten Kaya, “Bugün ‘Vahşet Tanrısı’ oyunumuzun son oyunu için geldim. Biletler günler öncesinden tükendi herkes keyfini çıkarsın. Birazcık dinlenme moduna geçeceğim” dedi.

Binnur Kaya’yı Görenler Tanıyamadı

Öte yandan 50 yaşındaki oyuncunun son görüntüsü sevenlerini şaşırttı.

Kaya’nın fazla kiloları ve rahat giyim tarzı gözlerden kaçmadı. “Kırmızı Oda” dizisinde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncunun bu kadar kısa sürede kilo alması sağlık sorunu mu var sorusunu akıllara düşürdü.

Kırmızı Oda Şifa Niyetli Bir Proje

Kırmızı Oda projesine şifa niyeti ile izleyici kitlesine buluşturduklarının özellikle altını çizen ve dizide hastalarıyla kurduğu bağ ve etkili iletişimiyle hayran bıraktıran Binnur Kaya, komedi haricinde bir karakteri üstlenmenin kendisi adına çok farklı bir deneyim olduğunu belirtti. Aynı zamanda Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosunda yer alan Binnur Kaya her ne kadar karakterleri oynamanın zor olduğunu düşünse de zevkli bir yolculuk olduğunu da vurgulayıp, Yolda dikenler yok mu; var tabii. Mesela bir oyuncuyu gördüğü, benimsediği halin dışında görmek istemeyen seyirciler olabilir. Beğenip beğenmemek ayrı bir konu. Sonuçta yol seninse, yolculuğun tadı da başka” açıklamasını yapmıştı.

Binnur Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler