Ana SayfaDedikoduEdis'in Yatak Pozundaki Gizemli Kadının Aybüke Arbele Olduğu Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Edis’in Yatak Pozundaki Gizemli Kadının Aybüke Arbele Olduğu Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündeme damgasını vuran Edis’in yatak pozundaki gizemli kadının Aybüke Arbele olduğu ortaya çıktı. Eskiden yakın arkadaş oldukları bilinen ikiliden gelen bu poz yeni bir aşk mı alevlendi sorusunu akıllara düşürdü. İşte merak edilenler;

Edis Herkesi Şaşkına Uğrattı

Edis, dün Instagram’dan bir kadınla yatakta sarmaş dolaş bir poz paylaşınca gözler kısa sürede Edis’in üzerine yöneldi. Yatak pozunu kısa bir süre sonra Instagram’dan silen Edis’in yanındaki kişinin kim olduğu merak edilirken, ünlü şarkıcının bu fotoğrafı neden sildiği daha büyük bir merak konusu oldu.

Şarkıcı Edis Bir Kadınla Yarı Çıplak Pozunu Paylaştı Ve Sildi! O İsim…

“Aybüke’nin Sesini Hayranlıkla Dinliyorum”

Daha önce Aybüke Arbele ile yakın arkadaş olduğunu anlatan Edis Görgülü, geçmişte yaşadıkları bir anıyı “İzmir’de bir şekilde herkes birbirini tanır. Aybüke ile çocukluğumuzdan beri arkadaşız. 13, 14 yaşlarındayken Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bir kafede oturup müzikle ilgili hayaller kurduğumuzu hatırlıyorum. O zamanlar Aybüke’nin sesini hayranlıkla dinliyordum. Benim de ergenlik zamanım, sesim kötüydü… Meltem de hayatımıza birkaç sene sonra girdi.” sözleriyle anlatmıştı.

Edis Görgülü Kimdir?

Edis’in Yatak Pozundaki Gizemli Kadının Aybüke Arbele Olduğu Ortaya Çıktı

Edis Yatak Pozu
Edis Yatak Pozu

Aybüke Arbele soruları karşısında daha önce çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyen Edis’in genç şarkıcıyla aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. Edis’in yatak pozundaki gizemli kadının Aybüke Arbele olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafı kısa süre sonra Instagram’dan silse de Aybüke Arbele’nin kimliğini sırtındaki dövme ele verdi.

Aybüke Arbele Kimdir?

Edis'in Yatak Pozundaki Kadın Aybüke Arbele
Edis’in Yatak Pozundaki Kadın Aybüke Arbele

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler