Ana SayfaKimdirAybüke Arbele Kimdir?

İlgili Postlar

Aybüke Arbele Kimdir?

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen “Öpücem” şarkısıyla çıkış yapan Aybüke Arbele kimdir? Aybüke Arbele kaç yaşında? Aybüke Arbele albümleri neler? Aybüke Arbele aslen nereli? Aybüke Arbele hangi burç? Aybüke Arbele hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Aybüke Arbele Kaç Yaşında? Aybüke Arbele Aslen Nereli? Aybüke Arbele Hangi Burç?

Aybüke Arbele 1 Ocak 1990 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan genç şarkıcı Aybüke Arbele , Oğlak burcudur.

Aybüke Arbele Kimdir?

Aybüke Arbele eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Lise yıllarından beri müzikle ilgilenen Aybüke Arbele hayali kendi bestelerini yapıp yüzbinlere konser vermektir. Kendini göstermek için geçtiğimiz senelerde “O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Aybüke Albere Ajda Pekkan’ın Yaz Yaz Yaz şarkısı ile yarışmış ancak jüriden kimseyi kendine döndürememiştir. O dönemler “Ne Diyorsan” isimli bir şarkısını çıkaran Aybüke Arbele , Türk Pop müziğinin sevilen ismi Edis’in yakın arkadaşıdır. Edis bir keresinde verdiği bir röportajda arkadaşlıklarını “13, 14 yaşlarındayken Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bir kafede oturup müzikle ilgili hayaller kurduğumuzu hatırlıyorum. O zamanlar Aybüke’nin sesini hayranlıkla dinliyordum. Benim de ergenlik zamanım, sesim kötüydü…” sözleriyle anlatmıştır.

Aybüke Arbele Albümleri

  • 2019 – Öpücem
  • 2019 – Ne Diyorsan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler