Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Özlem Dolu İtiraf

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Özlem Dolu İtiraf

Geçtiğimiz aylarda Aslı Enver’le yollarını ayıran Murat Boz’un Burcu Bakdur ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Sosyal medyada birbirlerine yaptıkları yorumlarla kendilerini ele veren ikili açıklama yapmamayı tercih etti. Murat Boz’dan özlem dolu itiraf geldi. İşte Murat Boz’un o itirafı;

Murat Boz ve Burcu Bakdur Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz haftalarda adı eski Nedir sunucusu Burcu Bakdur’la aşk dedikodularına karışan Murat Boz bu konudaki sessizliğini koruyor. Hatırlarsanız Murat Boz Aslı Enver’le ilişkilerinin başlarında da herhangi bir açıklama yapmamış ve soruları hep geçiştirmişti. Öncesinde Deren Talu ile görüntülenen ve iddialar karşısında böyle bir şey olmadığını belirten ünlü şarkıcının bu sessizliği aşk iddialarının giderek güçlenmesine neden oluyor.

Dışarı Çıkın Diyen Murat Boz’dan Düzeltme Açıklaması!

Sosyal Medyayı Bu Ara Fazla Kullanıyor

Murat Boz salgının başlarında durumu gerektiği kadar ciddiye almayıp hatta attığı bir videoyla tepki çekse de şimdilerde gerekmedikçe evinden çıkmıyor. Pandemi sürecinde sıkılan herkes gibi sosyal medya kullanımını arttıran ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımlarla vaktini nasıl değerlendirdiğini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz’dan Özlem Dolu İtiraf

Son dönemlerde sosyal medya hesabını gerek paylaşımlar, gerek açtığı canlı yayınlarla daha çok kullanan ünlü şarkıcı Murat Boz dün özlem dolu bir itirafta bulundu. Hadise ve Ebru Gündeş ile daha önceden çekildiği bir fotoğrafı #tbt olarak paylaşan ünlü şarkıcı fotoğrafın altına “Fotoğraf çekerken araya kaynak yapan çok arzulu ambiyans bozucu tipler vardır ya, bu fotoğrafta o benim işte. Ebrum…Hadisem… Çokça özlendiniz canım arkadaşlarım.” notunu düştü.
Murat Boz'dan Özlem Dolu İtiraf
Murat Boz’dan Özlem Dolu İtiraf

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler