Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola Canlı Yayınında İtiraflar Havada Uçuştu! Bakın Güzel Oyuncu Karantinada Kaç...

İlgili Postlar

Ezgi Mola Canlı Yayınında İtiraflar Havada Uçuştu! Bakın Güzel Oyuncu Karantinada Kaç Kilo Almış?

Yetenekli oyuncu Ezgi Mola ve yakın dostu Enis Arıkan, takipilerinden gelen ısrarlara daha fazla dayanamadı ve beraber Instagram canlı yayını yaptılar. Ezgi Mola Canlı Yayınında İtiraflar Havada Uçuştu! Bakın Güzel Oyuncu Karantinada Kaç Kilo Almış? Detaylar Haberimizde..

Ezgi Mola’nın Başlattığı KİRA BENDEN Kampanyasına Hangi Ünlüler Destek Verdi?

Ezgi Mola Canlı yayınında İtiraflar Havada Uçuştu! Bakın Güzel Oyuncu Karantinada Kaç Kilo Almış?

Başarılı oyuncu Ezgi Mola ve Enis Arıkan daha fazla ayrı kalamayarak niyayet birlikte instagram canlı yayını oluşturdular. Sosyal medya üzerinde büyük ilgi gören ünlü oyuncular’ın canlı yayınında  ise itiraflar resmen havada uçuştu.

Ezgi Mola Kimdir?

Enis Arıkan: “Çok Zorlanmıştım”

Enis Arıkan , ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un başrol oynadığı ‘Hırsız’ isimli dizisinin seçmelerine giderken gözlerine yeşil lens taktığını, diziye seçildikten sonra ise 13 bölüm boyunca yeşil lensle oynamak zorunda kalarak “Çok zorlanmıştım” dedi.

“Hastane Çıkışı Ciğer Yemeye Gittik”

Komik anılarını paylaşan Güzel oyuncu Ezgü Mola, 4-5 sene önce bir eğlence çıkışında yediği yumruğun hikayesini de şu ifadelerle anlattı;

Enis Arıkan Kimdir?

“Tam vestiyerin önünde kavga eden iki grubun arasında kaldım. Sağ yanağıma ağır bir darbe almıştım. Ama çıkışta hastane yerine ciğer yemeye gitmiştik.”

Öte yandan yakın zamanlarda kilolu olan spor ve diye ve sporlada fit bir vücuda kavuşan Ezgi Mola,  karantina boyunca tam 7 kilo aldığınıda itiraf etti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler