Ana SayfaDünyaDünyada 2021'e Damga Vuran Magazin Olayları

İlgili Postlar

Dünyada 2021’e Damga Vuran Magazin Olayları

2022’ye hızlı bir giriş yaptık ve madem bu yılın ilk ayının sonlarına geliyoruz geçen senenin en çok konuşulan olaylarını bir hatırlayalım. İşte dünyada 2021’e damga vuran magazin olayları;

Meghan Markle ve Prens Harry Evliliği

Meghan Markle ve Prens Harry evlendiklerinden beri kuşkusuz dünyanın en çok konuşulan isimleri arasında. Mart ayında Amerikalı televizyoncu Pray Winfrey’in programına konuk çift açıklamalarıyla bir kez daha gözleri üstlerine çekmişlerdi. Markle, oğluna ten renginin koyu olacağı korkusuyla prens unvanı verilmeyeceğini ve beş aylık hamileyken intihar girişiminde bulunduğuyla ilgili açıklamaları İngiliz kraliyetini zor duruma sokmuş ve olay uzun süre sosyal medyanın gündeminde kalmıştı.

Meghan Markle Kimdir?

Prens Harry Kimdir?

Britney Spears’in Davası

Senelerdir babasına karşı büyük bir mücadele veren Britney’nin haklı davasını hepimiz biliyoruz. Dünyaca ünlü şarkıcının babası Jamie Speras ile 13 yıldır süren vasilik davasını Şubat ayında kazanması geçtiğimiz senenin en sevindirici olaylarından biri olmuştu. Bu haber üzerine ünlü şarkıcının sevenleri sokağa dökülmüş ve kutlama videolarıyla Britney’e destek vermişlerdi.

Jennifer Lopez Ben Afleck Aşkı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'ten Kırmızı Halıda Aşk Gösterisi

Geçtiğimiz sene Alex Rodriguez’le ayrıldıktan bir süre sonra Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 sene sonra yeniden bir araya gelmişti. Dünyaca ünlü oyuncu yeniden bir araya geldiklerini sosyal medya hesabından duyurmuş ve çift aşk hikayeleriyle geçtiğimiz senenin en çok konuşulan olaylarından biri olmuştu. Geçtiğimiz senenin Temmuz ayında yeniden birlikte olan Jennifer Lopez ve Ben Afleck aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Jennifer Lopez Kimdir?

Kim Kardashian-Kanye West Boşanması

2014 senesinde evlenen ve 4 çocuğu olan Kim Kardashian-Kanye West çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz senenin Şubat ayında boşanma davası açmışlardı. Çiftin boşanma davası hala devam ediyor. Hayranlarının barışmasını beklediği çift polemiklerle dünya gündeminden inmiyor.

Kim Kardashian kimdir?

Kanye West Kimdir?

Tom Holland ve Zendaya Aşkı

Aşk geçtiğimiz sene dünyayı adeta etkisi altına almıştı. Barışmalar boşanmalar derken yeni başlayan taze aşklarda vardı. Tom Holland ve Zendaya’nın aşkı onlardan biri. Örümcek Adam çekimlerinde tanışan ve gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan çift röportajları ve birlikte yayımladıkları fotoğraflarla sık sık gündeme geliyorlar. Hatta Holland geçtiğimiz haftalarda evlenip aile sahibi olmak istediğini bile söylemişti.

Alec Baldwin’in Tahlihsiz Kazası

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, yapımcısı olduğu ve aynı zamanda başrolünde oynadığı ‘Rust’ filmi çekimlerinde elinde tuttuğu tabancadan çıkan mermilerle görüntü yönetmenini vurarak öldürmüş ve yönetmeni de ağır yaralanmıştı. Bu olay çok uzun süre dünya gündeminde kalmıştı. Olay hakkında açıklama yapan Baldwin kurşunların sahte olması gerektiğini söyelmiş bu durum bir tuzak kurulduğunu akıllara getirmişti. Dünya genelinde pek çok insan bu konuda Baldwin’in kontrolü dışında gerçekleştiğine inandığını belirtmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler