Ana SayfaDünya2021’in En Çok Konuşulan 7 Stil İkonu

İlgili Postlar

2021’in En Çok Konuşulan 7 Stil İkonu

Moda ve yaşam… Magazin dünyasının vazgeçilmez ikilisi. Bizde hazır 2022’nin daha ilk ayındayken sizler için geçtiğimiz sene gözleri en çok çeken isimlere yakından bakalım dedik. İşte 2021’in en çok konuşulan 7 stil ikonu;

Dua Lipa

Kalın kaşlarıyla ilk başta herkes tarafından yadırgansa da güzelliğin kalıplara sığmayacağını tüm dünyaya kabul ettiren Dua Lipa geçtiğimiz seneye damgasını vuran isimlerden.

2021 Grammy Ödülleri’nde tercih ettiği kelebek motifli Versace elbiseyle dikkatleri üzerine çeken Lipa senenin favori isimlerinden olmayı başarmıştı. Hatta ve hatta bazı analiz sitelerinin yayımladığı raporlara göre Lipa Versace tercihiyle markanın sayfa görüntülenmesi %245 arttırmış.

Jennifer Lopez

Moda demişken güzelliği ve fiziğiyle yıllara kafa tutan Jylo’dan söz etmemek olur mu? Geçtiğimiz sene 15 sene önce büyük aşk yaşadığı Ben Affleck’le yeniden biraya gelen Jennifer Lopez geçtiğimiz sene Grammy Ödülleri’nde Ralph Lauren seçimiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Jennifer Lopez Kimdir?

Angelina Jolie

Senelere meydan okumak demişken Angelina Jolie’nin yaşlanmaması sizlerinde gözünden kaçmıyor mu? Holloywood dünyasının en akılda kalıcı yüz hatlarına sahip isimlerden biri olan Angelina Jolie aksiyon filmlerinde oyunculuğuyla nefes keserken kırmızı halıda da güzelliğiyle nefes kesmeye devam ediyor.

Anya Taylor-Joy

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden biri olan Anya Taylor-Joy sadece oyunculuğu değil stiliyle de hem kırmızı halıları, hem de manşetleri süslüyor. Karakteristik yüz hatları ve başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Anya Taylor-Joy CFDA tarafından ‘Yılın Yüzü’ ödülüne layık görülmüştü.

Hailey Bieber

2021 yılında yükselişe geçen isimlerden biri olmayı başaran Hailey Bieber, 2021 Met Gala’da göz kamaştırıcı bir görünümüyle uzun süre konuşulmuştu. Uzun göğüs dekolteli YSL elbisesine tercih eden Hailey Bieber, sade makyajı ve düz saç modeliyle bu yılın moda ikonları arasında yer almayı başardı.

Gigi Hadid

Zayn Malik ile ilişkisini bitiren ve bu sene anne olan Gigi Hadid, Met Gala’sında tercih ettiği Prada görünümü ve kızıl saçları ile tüm dünyayı büyülemişti. Göz pınarlarına sürdüğü mavi eyeliner ve görünümüne farklı bir boyut açan Hadid her sene tarzıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Asap Rocky ve Rihanna

Ve moda demişken Rihanna’yı tabi ki de listenin dışında tutamazdık.

Klip çekimleri esnasında yakınlaşan Rihanna ve Asap ikilisi, Met Gala’da beraber verdikleri pozlarla hepimizin kalbini çalmayı başarmıştı. Çift olarak uyumlu giyimin ne demek olduğunun en iyi örneklerinden olan Asap Rocky ve Rihanna’dan bu sene daha sık söz edeceğiz gibi duruyor.

Rihanna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler