Ana SayfaÜnlülerDilan Çıtak İle Levent Dörter'den Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Dilan Çıtak İle Levent Dörter’den Evlilik Açıklaması

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz akşam müzisyen nişanlısı Levent Dörtler ile birlikte Karaköy’ de yemek yerken görüntülendi. Mekanın çıkışından gazetecilerle karşılaşan Dilan Çıtak muhabirlerle kısa sohbet gerçekleştirdi.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Dilan Çıtak kimdir?

Muhabirlerin evlilik sorularına Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörtler çifti cevap verdi. Dilan Çıtak “Biz bu yola girmek istiyoruz ama şanssızlıklar oluyor, o yüzden akışına bıraktık” diye konuştu. Müzisyen Levent Dörtler ise, “Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, morallerin yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Evlenmek için en uygun zamanı bekleyen çift “İdo ve İbrahim Tatlıses’i çağıracak mısınız” sorusuna ise cevap vermedi.

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan kardeşi İdo Tatlıses hakkındaki sorulara Çıtak, “Müzik çalışmalarım devam ediyor. Başka şeyleri takmıyorum. İnanıyoruz ki her şey düzelecek. İdo’nun  nişanlandığından haberim yok, takip etmiyorum demişti.”

Gazetecilerin kendisinin davet edilip, edilmediği sorularına ise şarkıcı, “Bu konulara yorum yapmıyorum” cevabını vermişti.

Babasıyla arasının kötü olmasını İdo’ya bağlayan Çıtak “Babamın çevresinden etkilendiği kesin” demişti. “İdo Tatlıses sesinizi kıskanıyor mu?” sorusuna ise “İnsanların baskılarıyla belki olabil “cevabını  vermişti.

İdo Tatlıses kimdir?

 

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’den Gündem Sarsacak Taciz İtirafı!..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler