Ana SayfaÜnlülerDilara Aksüyek Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi

Dilara Aksüyek gönlünü Arka Sokaklar dizisinin yıldızına kaptırdı. İstanbullu Gelin’de canlandırdığı İpek karakteri ile tanınan şimdilerde Arıza dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Aksüyek yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu gönlünü kendinden  yaş küçük 10 yaş küçük meslektaşına kaptırdı. Detaylar haberimizde…

Dilara Aksüyek Kimdir?

Dilara Aksüyek’in Yeni Aşkı

Son dönemde Arıza dizisinde izlediğimiz oyuncu gönlünü kendinden 10 yaş küçük Onur Bay’a kaptırdı. Son olarak Ceyhun Mengiroğlu ile 5 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren Aksüyek yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek Onur Bay ile samimi olarak görüntülendi. Dilara Aksüyek sevgilisi Onur Bay’ı öpücüklere boğdu. Mekan çıkışı soruları yanıtlamayan çift muhabirlere “İyi geceler” demekle yetindi.

dilara-aksuyek

Dilara Aksüyek “Füsun Gözü Kara Etkileyici Biri”

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda izlediğimiz oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda canlandırdığı Füsun karakterini değerlendirdi. Oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde beraber çalıştıkları Recai Karagöz ile tekrar çalışacağını öğrendiğinde çok heyecanlandığını şu sözlerle dile getirdi; “Yönetmenimiz Recai Karagöz beni aradığında ve işi onun çekeceğini öğrendiğimde beni ilk heyecanlandıran şey onunla birlikte yeniden çalışabilecek olmaktı. ‘Füsun’u okudum ve karaktere hayran kaldım. Güçlü, ne istediğini bilen, adaletli bir kadın ‘Füsun’… Gözü kara, etkileyici biri. Dolayısıyla hocanın yanında ‘Füsun’ da beni hızlıca etkisi altına aldı.”

Avukatı canlandırmak için yardım aldığını söyleyen oyuncu “Arkadaşlarımla olduğum bir yemekte yan masamızda oturan bir kadının avukat olduğunu duydum. Sanırım o an tam bir algıda seçicilik anıydı. Hemen yan masayla tanışmaya giderek durumu onlara anlattım ve hikâyelerini dinledim. Şu anda hâlâ devam eden bir arkadaşlığımız var. Bana sıkça tüyo veriyor ama asıl benim çalışma yöntemim yeni arkadaşımın vücut dilini izlemek. Şimdi onun beni izleyip eleştirmesini bekliyorum” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler