Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'un Kira Yorumu

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un Kira Yorumu

Burcu Esmersoy’un kira yorumu. Esmersoy önceki gün Etiler’de görüntülendi. Sunucu hakkında çıkan kirasına yüklü zam yapıldığı haberlerine yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy “Bugün Kira Günü”

Başarılı sunucu geçen yıl aylık kirası 30 bin TL olan bir villaya taşınmıştı. Burcu Esmersoy  kirasının 30 bin TL’den 50 bin TL’ye çıktığı haberlerine yanıt verdi. Sunucu iddialarla ilgili;

“Bugün kira günü arkadaşlar, kimin yazdığını bilmiyorum. Neden böyle şeyler yazdığını bilmiyorum, zaten yazın kontratım yenilenecek. Zam olaylarının şimdi çıkması saçma oldu.”

Allan Hakko Burcu Esmersoy’u Çabuk Unuttu.. Yeni Sevgili Bakın Kim..

Yaptığı programa bir süre ara verilen sunucu “”Sette bazı arkadaşlarda sıkıntılar oldu. O yüzden her ihtimale karşı önlem alalım dedik. Biz de şimdi arkadaşlarla ‘Mekanlar kapanır mı?’ diye konuşuyorduk. Ben de kendimce önlemlerimi aldım. İşim oldukça açık mekanlarda oturmaya gayret ediyorum” dedi.

Pandemi döneminde yapılan ev partilerine ve kutlamalara değinen Burcu Esmersoy, “Ben mecbur olmadıkça bir yere gitmiyorum, sadece arkadaşlarımla doğum günümü kutlamıştım. Zaten beni ev partilerine davet etmiyorlar” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler