Ana SayfaÜnlülerKoronavirüs ile Boğuşan Irmak Ünal'dan Haber Var

İlgili Postlar

Koronavirüs ile Boğuşan Irmak Ünal’dan Haber Var

Ünlü oyuncu Irmak Ünal korona virüse yakalandığını açıklamıştı. “Dört gündür korona virüs ile boğuşuyorum.” diyen ve ateşinin düşmemesi üzerine hastaneye kaldırılan Ünal, durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Irmak Ünal kimdir?

Ünal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumunun iyiye gittiğini duyurdu: İyileşme sürecim devam ediyor. Ateşim düştü… Doktorlarım, hemşirelerim ve tüm sağlık çalışanlarını Allah başımızdan eksik etmesin.

Irmak Ünal geçtiğimiz hafta paylaştığı videoda, “Son dört gündür korona virüs ile boğuşuyorum. ‘Boğuşuyorum’ diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum’da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim. Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı kaptım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim.” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Irmak Ünal Hastaneye Kaldırıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler