Ana SayfaDedikoduOnur Bay 9 Yaş Büyük Sevgilisiyle Yakalandı!

İlgili Postlar

Onur Bay 9 Yaş Büyük Sevgilisiyle Yakalandı!

Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Onur Bay uzun bir sürenin ardından ilk kez özel hayatıyla gündeme geldi. Mutlu bir aşka yelken açtığı öğrenilen ünlü oyuncu dün bir mekan çıkışında kız arkadaşıyla birlikte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını geçiştiren Onur bay 9 yaş büyük sevgilisiyle yakalandı. Onur Bay’ın sevgilisi kim? İşte detaylar;

Onur Bay’dan Duygusal Paylaşım

Geçtiğimiz sene ilişkisini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyuran Arka Sokaklar’ın Tekin’i Onur Bay,bu fotoğrafı da ” Ve sana hitap ederken her şeyi unutuyorum… ” notu ile yayımlamıştı. Fotoğraf hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulurken fan sayfalar ikilinin sürekli birlikte fotoğraflarını paylaşmaya başlamıştı.

Yakalandılar

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser’in oğlu Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, aradığı aşkı buldu. 10 yaşından bu yana ekranlardan tanıdığımız oyuncu, kız arkadaşıyla beraber objektiflere yakalandı. Geçtiğimiz sene kız arkadaşıyla fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Onur Bay‘ın ilişkisi birkaç ay sonrasında bitmişti. Ayrıldıktan sonra kimseyle gündeme gelmeyen ünlü oyuncu ilk kez biriyle görüntülendi.

Onur Bay Kimdir?

Onur Bay 9 Yaş Büyük Sevgilisiyle Yakalandı!

Ceyhun Mengiroğlu ile 5 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren Dilara Aksüyek eski aşkını çabuk unutup yeni bir aşka yelken açtı.  İstanbullu Gelin dizisinde İpek karakteriyle izlediğimiz Dilara Aksüyek, gönlünü Arka Sokaklar’ın Tekin’i Onur Bay‘a kaptırdı. Onur Bay ve Dilara Akyüksek dün Cihangir’de gittikleri bir mekanda objektiflerden kaçamadı. 33 yaşındaki Aksüyek kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Onur Bay’ı gece boyunca öpücüklere boğdu. Mekan çıkışı soruları yanıtlamayan çift muhabirlere “İyi geceler” demekle yetindi.

Dilara Aksüyek Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler