Ana SayfaDedikoduDidem Soydan'dan Burak Deniz Açıklaması

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Burak Deniz Açıklaması

Geçtiğimiz ayarlarda ünlü oyuncu Burak Deniz’le yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen ünlü manken Didem Soydan sık sık aşkını dile getiriyor. Geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajla gündeme damgasını vuran Didem Soydan’dan yeni itiraflar geldi. Didem Soydan’dan Burak Deniz açıklaması geldi. İşte Didem Soydan’ın o açıklaması…

Tom Hardy’i Bile Gözü Görmüyor

Verdiği bir röportajda çok aşık olduğunu dile getiren ünlü mankenin gözü Burak Deniz’leyken Tom Hardy’i bile görmüyor. “İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?” sorusunu, “Hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor” yanıtlayan Didem Soydan aşk açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu.

Burak Deniz, “Kızın başına kötü şeyler geldi!”

Sevgilisinin Başından Ayrılmadı

Geçtiğimiz gün hastaneye giderek sevenlerini korkutan Didem Soydan’ın koronavirüs testi yaptırmak için hastaneye gittiği öğrenilmişti. Kız arkadaşının hastaneye gitmesinden kısa bir süre sonra hastaneye gelen Burak Deniz ise Soydan’ın yanından gece boyu ayrılmadı. Testler yapıldıktan sonra basın mensuplarını bilgilendirmek için dışarı çıkan ünlü oyuncu “Didem’in durumu şu an iyi, bu gece burada kalacağız.” dedi.

Burak Deniz Kimdir?

Didem Soydan’dan Burak Deniz Açıklaması

Soydan hastane gecesinin ardından dün ilk kez objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü manken Burak Deniz’le ilişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Didem Soydan “Köpeğim Köpük benden çok Burak’la zaman geçiriyor. Sık sık onunla beraber çekiyorsunuz” dedi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptırdığı Covid_19 testinin de negatif çıktığı müjdesini verdi.

Didem Soydan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler