Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz, "Kızın başına kötü şeyler geldi!"

İlgili Postlar

Burak Deniz, “Kızın başına kötü şeyler geldi!”

Ünlü oyuncu Burak Deniz, bundan aylar önce otomobiliyle karıştığı kaza sonrası alkollü bulunmuştu. Ünlü oyuncu yeni satın aldığı aracı ile Arnavutköy’de seyir halinde giderken bir motosiklete çarpmıştı. Oyuncu Burak Deniz’den beklenmedik hareket sergilemişti.

Şimdilerde ise Ünlü model Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Burak Deniz, özel hayatına dair samimi açıklamalarda yaptı. Bir flörtü ile randevusunu anlatan Deniz, kız arkadaşı hakkında bir itirafta bulundu.

Hande Erçel’in annesinin cenazesine katılan Burak Deniz’in hali yürek burktu

Burak Deniz: Burnundan sümük çıktı!

Ünlü model Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Burak Deniz, özel hayatına dair samimi açıklamalarda yaptı. Bir flörtü ile randevusunu anlatan Deniz, kız arkadaşı hakkında bir itirafta bulundu. Deniz, “Her insanın başına gelebilecek gibiydi. Kızın başına kötü şeyler geldi. Kusmadı, daha kötüsü oldu. Konuşurken burnundan sümük çıktı” dedi

Model Didem Soydan ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Burak Deniz, önceki gün İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Deniz’in özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

29 yaşındaki oyuncu, “Birini etkilemek için yaptığın en aptalca şey nedir?” sorusuna, şu şekilde cevap verdi:

“İzmit’te bir gün minibüste gidiyordum. En arkada çok güzel bir kız vardı. Minibüsten inerken kıza son bir karizmatik bakış atmak istedim ve kafamı kapının üst direğine vurdum. Hiç bozuntuya vermeden yürümeye devam ettim ama canım inanılmaz yandı. Burak Deniz, daha sonra en tuhaf buluşmasını anlatarak, “Her insanın başına gelebilecek gibiydi. Kızın başına kötü şeyler geldi. Kusmadı, daha kötüsü oldu. Konuşurken burnundan sümük çıktı. Tuvalete gitti bir daha da dönmedi” dedi.

Didem Soydan'ın Beğeni Yağan Transparan Paylaşımı

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz, “Kızın başına kötü şeyler geldi!”

Model Didem Soydan ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Burak Deniz, önceki gün İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Deniz’in özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Burak Deniz, özel hayatına dair samimi açıklamalarda yaptı. Bir flörtü ile randevusunu anlatan Deniz, kız arkadaşı hakkında bir itirafta bulundu. Deniz, “Her insanın başına gelebilecek gibiydi. Kızın başına kötü şeyler geldi. Kusmadı, daha kötüsü oldu. Konuşurken burnundan sümük çıktı” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler