Ana SayfaÜnlülerEser-Berfu Yenenler Çiftinin Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Eser-Berfu Yenenler Çiftinin Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu!

Eser-Berfu Yenenler çiftinin çocuklarının cinsiyeti belli oldu! Berfu Yenenler geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ikinci çocuk haberini paylaştığı bir fotoğrafla duyurmuştu. Berfu Yenenler 2. bebeklerinin cinsiyetini de yine sosyal medyada yaptıkları videolu paylaşımla duyurdu.

Eser Yenenler Kimdir?

Berfu Yıldız Kimdir?

Eser-Berfu Yenenler Çiftinden Yeni Haber

Berfu Yenenler  2015 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile adını duyurmuştu. Yine aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil eden Berfu Yenenler, 2019 yılında hayatını Esen Yenenler ile birleştirdi. İlk çocukları Kuzey’i geçtiğimiz yıl Ekim ayında kucaklarına alan Yenenler çifti ikinci çocuklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımla duyurdular.

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ve oğlu Kuzey ile olan fotoğrafını, ‘’Evet artık güzel haberi size de verme vaktimiz geldi! Kuzey’e kardeş geliyor” ifadelerini kullanarak paylaştı.

Berfu Yenenler 2. çocuklarının cinsiyetini de yine sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Berfu Yenenler yaptığı videolu paylaşıma şu notu ekledi.

“Heyecandan bayılıcam. İşte beklenen video sizinle.  Cinsiyeti öğrenmek isteyen hemen videoya koşsun. Bütün süreci anlattım Eser’e nasıl söyledim, aileler ne tepki verdi, nasıl fark ettik, kaç haftalık hamileyim bir suru bir sürü şey anlattım. Çok mutlu hissediyorum mutluluğumuza ortak olduğunuz için de çok teşekkür ederim.”

Yenenler Youtube kanalında yayınladığı videoda hamileliğini öğrenme sürecini anlatırken 2. bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu duyurdu. Çifte çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Berfu Yenenler’den Şok İtiraflar

Berfu Yenenler evlenmesinin ardından Youtube kanalında düğün süreci ile ilgili itiraflarda bulunmuştu. İşte o itiraflar;

İkimizin de istediği tek şey, sade bir olay olmasıydı. Aileler bu işin içine girince pek de öyle olmuyor. Annem bir ara ‘Eser’e bohça yapalım mı’ diyordu. Eser, ailesiyle birlikte beni istemeye geldi. Babam birden Manas destanını okumaya başladı. Abartısız 15 dakika falan konuştu. Ev isteme ortamından ziyade, konferans salonuna dönüştü.

Eser hayatında ilk defa gömlek giymiş olabilir. Terden üstüne yapışmıştı gömlek. Liseli çocuklar gibiydi. 30 kişi vardı evde ve ben 30 kişiye kahve yapıp, tek tek dağıttım. Düğünü 3 ay sonra yapma kararı aldık. Ben denizli kumsallı bir yer istiyordum, Eser de çimenli bir yer istiyordu. 2 tane yere baktık. İkisi de Kilyos’taydı ve birini seçtik. Tembellikten organizasyon şirketi bile aramadık. Çünkü her şeyin hallolacağını düşünüyorduk.

Gelinlik asla istediğim gibi olmadı. Kötü bir gelinlik diyemeyeceğim ama berbat diyebilirim. Hiç içime sinmeyen bir şey oldu. 2 gelinlik ve 1 tane after elbisesi istemiştim. Hiçbiri istediğim gibi olmadı. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler