Ana SayfaÜnlülerÖzgü Namal, Olaylardan Sonra İlk Kez Görüntülendi!

İlgili Postlar

Özgü Namal, Olaylardan Sonra İlk Kez Görüntülendi!

Başarılı oyunculuğu ile herkesin hafızasına kazınan, evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan Özgü Namal, hayat arkadaşı Serdar Oral’ın ani ölümüyle yıkılmıştı. Hayat arkadaşını kaybeden Özgü Namal’ın ayakta durmakta güçlük çektiği için cenaze törenine katılamadığı ortaya çıkmıştı.

Özgü Namal, eşi Serdar Oral’ı kaybettikten sonra ilk kez  Kavacık’ta ortaya çıktı. Oyuncunun saçındaki beyazlar dikkat çekti.

Sırra Kadem Basan Özgü Namal Sonunda Ortaya Çıktı!

Çocuklarıyla Görüntülendi!

İddialara göre; banyodan çıkarken kalp krizi geçiren eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Namal, büyük bir şok yaşadı. Yaşadığı zor günleri henüz atlatamayan ünlü isim biri 5 biri de 3 yaşında olan çocuklarına acı haberi bile veremediği öğrenilmişti. Bu süreçte gözlerden uzak kalmak isteyen Namal, çocuklarıyla evde vakit geçiriyordu.

Namal, eşini kaybettikten sonra Beykoz Kavacık’ta görüntülendi. Oyuncunun yanında çocukları Nefes Oral ve Elem Su Oral ile bakıcıları vardı. Namal’ın saçındaki beyazlar ise dikkat çekti. Karşısında muhabirleri görünce şaşıran oyuncu, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması için el işareti yaptı.Namal, “Nasılsınız?” sorusuna, “Hayırdır?” cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçti ve uzaklaştı.

Yoga ve nefes terapisti olan Serdar Oral, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Büyük acı yaşayan Özgü Namal, korona virüs salgını nedeniyle az kişinin katıldığı cenazeye, iki çocuğu dolayısıyla katılamamıştı. Namal, mezarlığa “Biricik eşim ve babamız” yazılı bir çiçek göndermişti.

Özgü Namal, Olaylardan Sonra İlk Kez Görüntülendi!

Özgü Namal’dan Beklenen Haber!

Özgü Namal, Olaydan Sonra İlk Kez Görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerce eşi Serdar Oral’ın aniden hayatını kaybetmesiyle yıkılan Özgü Namal’ın hayat arkadaşının cansız bedenini bulduğu ortaya çıkmıştı. Başarılı oyunculuğu ile herkesin hafızasına kazınan, evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan Özgü Namal, hayat arkadaşı Serdar Oral’ın ani ölümüyle yıkıldı. Hayat arkadaşını kaybeden Özgü Namal’ın ayakta durmakta güçlük çektiği için cenaze törenine katılamadığı ortaya çıkmıştı. İddialara göre; banyodan çıkarken kalp krizi geçiren eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Namal, büyük bir şok yaşadı. Yaşadığı zor günleri henüz atlatamayan ünlü isim biri 5 biri de 3 yaşında olan çocuklarına acı haberi bile veremediği öğrenildi. Bu süreçte gözlerden uzak kalmak isteyen Namal, çocuklarıyla evde vakit geçiriyor. Yaklaşık 10 yıl önce de kalp krizi geçiren hatta kalbinin durduğu öğrenilen Serdar Oral maalesef hayata gözlerini yumdu. O dönemde tekrar hayata dönen Serdar Oral’ın daha sakin bir hayat tercih ettiği öğrenildi.

Özgü Namal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler