Ana SayfaÜnlülerSırra Kadem Basan Özgü Namal Sonunda Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Sırra Kadem Basan Özgü Namal Sonunda Ortaya Çıktı!

Başarılı oyuncu Özgü Namal terapist sevgilisi Serdar Oral ile tanıştıktan sonra oyunculuğa ve TV ekranlarına veda ederek sırra kadem basmıştı. Geçtiğimiz gün, ilk kez Nişantaşı’nda iki çocuğuyla görüntülenen güzel oyuncu, son haliyle de şaşırttı!

Özgü Namal

Özgü Namal, Nefes terapisti ve reklamcı sevgilisi Serdar Oral ile tanıştıktan sonra popüler olduğu renkli dünyaya veda etmiş ve hayatını yeniden şekillendirmişti. Serdar Oral’dan bir oğlu ve bir kızı olan Namal; Muğla-Köyceğiz’den aldıkları bir çiftlikte münzevi bir hayat sürüyor.

Özgü Namal

İki çocuğunun doğumunu da hastanede değil, evde hipnoz yöntemiyle gerçekleştirmesiyle gündeme gelen Namal, epeydir ortalıklarda görünmüyordu. Dün Nişantaşı’nda, çocukları ve çocuklarının dadılarıyla objektiflere yansıyan güzel oyuncu; ak düşmüş saçları ve makyajsız haliyle görüldü.

Yeni Hayatını Sır Gibi Saklayan Özgü Namal İngilizce Konuştu

Günaydın’dan Tansu Ceylan’ın haberine göre; özel hayatıyla ilgili pek bilgi alınamayan oyuncu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken ortaya çıktı.

Özgü Namal

Namal; 2.5 yaşındaki oğlu Nefes ve 1 yaşındaki kızı Elem Su ve dadılarıyla, Zara’da alışveriş yaparken görüldü. Bu sırada çocuklarıyla İngilizce konuşması dikkat çeken oyuncunun gayet sade ve doğal görünümü de gözlerden kaçmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler