Ana SayfaÜnlülerKaya Çilingiroğlu'ndan Muhabirlere Sert Çıkış

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu’ndan Muhabirlere Sert Çıkış

Kaya Çilingiroğlu önceki gün Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Kaya ile Etiler’de görüntülendi. Kendisini görüntüleyen muhabirlere Kaya Çilingiroğlu’ndan sert sözler geldi. Detaylar haberimizde….

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu’ndan Sert Sözler

Kaya Çilingiroğlu önceki gün oğlu Kaya ile alışveriş yaparken Etiler’de görüntülendi. Çilingiroğlu kendisini görüntüleyen muhabirlere sert tepki gösterdi. Mikrofon uzatan muhabirlere “Benden uzak durun, kimse yaklaşmasın” dedi.

Muhabirler bu sert davranışın üzerine “Size mesafeli soru soruyoruz, neden sert davranıyorsunuz?” demesi üzerine Çilingiroğlu “Siz kısa pantolonla gezerken ben vardım, siz sert davranan görmemişsiniz” diyerek yanıt verdi.

Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu’nu Dövdü Mü?

Kaya Çilingiroğlu “Ben Temiz Bir Adamım”

Kaya Çilingiroğlu virüste alınan önlemlerle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

“Ben temiz bir adamım. Koronavirüs olduğu için ellerimi yıkamıyorum, ellerimi zaten yıkıyorum. Mesela insanlarla öpüşmeyi sevmezdim eskiden beri, elimle insanları iterim öpmesinler diye. Şimdi millet öpüşmemeye başladı, bu yeni değil ki, ben yıllardır yapıyorum.

“Gelirse gelir, mukadderat. Bir alın yazım var. Panik yapmaya gerek yok. Sosyal medyada ‘Evinde kal’ falan yazıyor, kalsan ne olacak. Koronavirüsün ne olduğunu biliyor musun, yok. Ne zaman biteceğini biliyor musun? Şimdi evden çıkıp yürüdüm, baktım şöyle marketler mal dolu, öyle yağmalayan da yok.”

Hülya Avşar “Herkes Kendi Bacağından Asılır”

Eski eşi Hülya Avşar ise Kaya Çilingiroğlu’nun bu sözlerine karşın şu şekilde cevap vermişti;

Hülya Avşar Kimdir?

“Bir de doktor anne baba çocuğu, herkes kendi bacağından asılır. O da böyle! Bazen cesaretli insanlara da ihtiyacımız var. İçimiz karardı. Bugünlerde en başta psikolojimi bozmamaya çalışıyorum, dikkat ettiğimiz sürece bir şey yok. Evden çıkıyorum ama tek başıma boş olan yerlerde geziyorum. Kayınvalidemle her zaman konuşuyoruz.(eski kayınvalidem ama benim için hep bir anne olmuştur.)”

“Doktor olduğu için çok bilinçli. Yapmamız gerekenler; ellerimizi yıkayacağız, mesafeli olacağız, çok da kalabalığa girmeyeceğiz.Evlerimizi havalandıralım. Kurallara uyalım. Şu sıralar misafir olaylarına girmiyoruz, internet üzerinden görüşüyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler