Ana SayfaDedikoduDidem Soydan Darp İddialarına Ağzını Bozdu!

İlgili Postlar

Didem Soydan Darp İddialarına Ağzını Bozdu!

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan için geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı ile birlikte benzincide kavgaya karıştığı iddiası ortaya atılmıştı. Darp edildiği iddia edilen ikilinin sevenleri bu habere oldukça üzülmüş ve bir anda ortalık karışmıştı. Didem Soydan’dan darp iddialarına yanıt geldi. Didem Soydan konu ile alakalı ağzını bozdu. Detaylar haberimizde…

Didem Soydan’a tekme tokat saldırı!

Didem Soydan Darp İddialarına Ağzını Bozdu!

Sinem Umaş ve Didem Soydan Birbirlerine Girdiler!

Didem Soydan için geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı ile birlikte benzincide kavgaya karıştığı iddiası ortaya atılmıştı. Darp edildiği iddia edilen ikilinin sevenleri bu habere oldukça üzülmüş ve bir anda ortalık karışmıştı. İddialara göre VIP minibüsten inen kalabalık grup ile ünlü ikili arasında tekme tokat arbede yaşanmıştı. Didem Soydan kendisi hakkında yapılan bu habere oldukça sert tepki vermekten kaçınmadı.

Didem Soydan Milli Piyango Çıkarsa Ne Yapacak?

Haberler çıktıktan sonra bir fotoğraf paylaşan Didem Soydan, “Valla ben geziyorum diyeceğim nispet gibi ama darp ne ya” diye açıklamada bulundu. Fakat bu açıklamadan sonra da haberler yayılmaya devam edince Soydan bir haberin altına ağzını bozarak yorumda bulundu. Soydan daha sonra ise ‘saldırıya uğradılar’ haberinin altına “uğramadılar; söz g..ünüzden uyduruyorsunuz” yazdı.

Didem Soydan cesur pozuyla nefes kesti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler