Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan Milli Piyango Çıkarsa Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Didem Soydan Milli Piyango Çıkarsa Ne Yapacak?

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü ve güzel manken  Didem Soydan bir etkinlik çıkışı ’70 milyon TL’lik Milli Piyango ikramiyesi size çıkarsa ne yaparsınız?’ sorusuna, ‘Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum.’ cevabını verdi.

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan’dan Milli Piyango Açıklaması: Ortadan Kaybolurum!

Bir etkinlik çıkışı görüntülenen sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Didem Soydan, “Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum” ifadelerini kullandı.

“Ortadan kaybolurum!”

Geçtiğimiz günlerde bornozlu fotoğraf akımına uyarak bir paylaşımda bulunmasıyla gündeme gelen ünlü ve başarılı manken Didem Soydan, bir konserde görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde bornozlu fotoğraf akımına uyarak bir paylaşımda bulunmasıyla gündeme gelen Didem Soydan, önceki akşam İntizar’ın konser verdiği Beyoğlu Jolly Joker’e gitti.

Milliyet’ten Emrah Akçaay’ın haberinde yer alan bilgiye göre;  Katıldığı İntizar konseri sonrasında başarılı oyuncu ve manken Soydan şu ifadelere kullandı; “İntizar’ı çok seviyorum, hayranıyım. O yüzden bugün dinlemeye geldim kendisini” dedi.

Daha sonrasında geçtiğimiz günlerde verdiği bir partiden bahseden ünlü ve güzel manken Didem Soydan, ‘”Farklı ve güzel bir partiye imza attım. Devamı gelecek fakat aldığım Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum” ifadelerini kullandı.

Didem Soydan’ın, Gamze Özçelik Hakkında İlginç Düşünceleri..

Gamze Özçelik açıklaması ile gündeme gelmişti…

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ünlü ve güzel manken Didem Soydan geçtiğimiz günlerde Gamze Özçelik’e destek vermek amacıyla sosyal medyadan paylaşımda bulunmuştu…

Instagram hesabından Gamze Özçelik’in fotoğrafını paylaşan Didem Soydan fotoğrafa, “Canım Gamze Özçelik, seni uzun yıllardır tanıyorum, sevgili ablanla tanışma ve hep beraber sohbet etme fırsatım oldu kaç kere. Muazzam güzelliğe sahiptir Gamze. Konuşurken izlerdim onu hayranlık ve hala hayranlıkla izliyorum onu. Çok güçlü bir kadın. Yardım etmek çok basit gözüküp çok zor sınavlar içeren matematiklere sahiptir. Herkesi memnun etmek zordur. Ama ben çok eminim ki onun herkesle değil tek bir güçle bütün olayı. O güç ise Allah ve eminim seni görüyor. Sevgiler içi dışı güzel kadın Gamze Özçelik.” notunu eklemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler