Ana SayfaÜnlülerİlker Kaleli Ece Dizdar'la Çıkan Aşk İddialarına Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

İlker Kaleli Ece Dizdar’la Çıkan Aşk İddialarına Yanıt Verdi!

İlker Kaleli, Ece Dizdar’la sevgili olduğu yönünde çıkan haberlere tepki göstererek, ‘Aşk haberlerini kanıtlarsanız oyunculuğu bırakırım.’ dedi.

İlker  Kaleli kimdir?

Ece Dizdar kimdir?

Ece Dizdar’la Aşk Yaşadığı İddia Edilen İlker Kaleli İsyan Etti: Kanıtlayın Oyunculuğu Bırakayım!

Yaz sonundan beri görüşen Kaleli ve Dizdar, iddialara göre ilk olarak 13 Ekim’de Kaş’ta birlikte görüldü. İkili geçtiğimiz günlerde ise bir davete beraber katıldı.

Oyuncu İlker Kaleli’nin meslektaşı Ece Dizdar’la sevgili oldukları iddia edildi. Hakkında çıkan haberleri gören Kaleli, sosyal medya hesabından sitem ederek haberleri kanıtlayın oyunculuğu bırakırım dedi.

“Ece değerli bir arkadaşımdır…”

Burçin Terzioğlu’yla yaşadığı büyük aşk sessiz sedasız noktalanan İlker Kaleli’nin yaz sonundan beri Ece Dizdar’la birlikte olduğu iddia edildi.

Birlikte davete katılan ve arkadaş ortamında çekilen videoları gündeme gelen iki oyuncunun aşk yaşadığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir Terzioğlu ile barışmak istediği konuşulan Kaleli ise bu iddialara çok sinirlendi.

Burçin Terzioğlu’yla yaşadığı büyük aşkı sessiz sedasız noktalanan İlker Kaleli’nin Ece Dizdar’la birlikte olduğu iddialarına sosyal medya hesabından ateş püskürerek böyle birşey olmadığını söyledi.Oyuncu İlker Kaleli’nin meslektaşı Ece Dizdar’la sevgili oldukları iddia edildi. Hakkında çıkan haberleri gören Kaleli, sosyal medya hesabından sitem ederek haberleri kanıtlayın oyunculuğu bırakırım dedi. İşte Kaleli’nin sosyal medya sayfasından yaptığı o açıklama;”Bu tarz açıklamalar yapmayı sevmememe rağmen, biraz elzem oldu. Uzun zamandır hakkımda çıkan gerçek dışı haberlerden ikrah gelmesi bir yana, bunun dozu artıp kırk yılın başı gördüğüm tanıdıklarımın da hayatına etki etmeye başladı. Ece, senede bir düzenlenen birlikte çalıştığımız seslendirme şirketinin yılbaşı buluşmasında her sene olduğu gibi rastlaşıp sohbet ettiğim, değerli bir arkadaşımdır. Kaşta ya da başka bir yerde hiç karşılaşmadık daha önce.

“Kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum…”

Habere imzasını atan arkadaş, burada yazdıklarından tek bir cümleyi kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum… Kanıtlayamazsan sen de çıkıp ‘Ben yapan söylüyorum, mesleğini onuruyla yapan gazetecilerden özür dilerim’ diyecek misin? Gazeteci olarak gazetenin itibarını ve güvenirliğini okuyucu gözünde kaybettirmekten başka hiç bir işe yaramayan hareketlere artık bir son verin.

Yeri gelmişken söyleyelim, tükenmeymiş, sendrommuş nedir bilmiyorum, daha önce hiç yaşamadım, işimdeyim gücümdeyim. Bunun dışında başka hiç bir uğraşım da yok.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler