Ana SayfaDedikoduİlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu ayrılığında son gelişme!

İlgili Postlar

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu ayrılığında son gelişme!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel, akıllara takılı kalmıştı.Yıllar sonra bile dizinin hatırlanmasını sağlayan etkenlerden birisi Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli’nin aşkıydı…İkilinin başrolünde yer aldıkları ve sevgiliyi canlandırdıkları Poyraz Karayel dizisi, aslında bu aşk sayesinde de hep akıllara yeniden geliyordu.

Ancak ikili arasındaki aşk bitti… Aşkın bitişi dizinin de hafızalardan yavaş yavaş kaybolmasını sağlayacak.Burçin Terzioğlu, eski aşkı İlker Kaleli ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi.

Burçin Terzioğlun’dan, Ayrıldığı Sevgilisi İlker Kaleli’ye Bir Rest Daha Geldi!

Burçin Terzioğlu Kimdir?

İlker Kaleli kimdir?

Burçin Terzioğlu’nun aksine…

38 yaşındaki oyuncu, İlker Kaleli’yi takip etmeyi ise sürdürdü.Burçin Terzioğlu’nun aksine İlker Kaleli, eski sevgilisiyle çekildiği bütün fotoğrafları instagram hesabında tutuyor.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan ve akıllarda iz bırakan Poyraz Karayel dizisinde başlayan büyük aşk geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’ndan Hayranlarını Üzecek Haber

İlker Kaleli nereye gitti?

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu aşkından bahsediyoruz.Çift uzun süren birlikteliklerinin ardından ayrılık kararı aldı.Aşkın bitmesinin ardından İlker Kaleli’nin, Enmirgan’a yerleştiği öğrenildi.Burçin Terzioğlu ve İler Kaleli geçtiğimiz günlerde ilişklerini sonlandırmıştı.

Posta Gazetesi’nin haberine göre; İlker Kaleli’nin yalnız kalmk istediği ve Burçin Terzioğlu’nun Rumelihisarı’ndaki evinden ayrılıp Antalya- Kaş’a gittiği ortaya çıktı.

Kaş’tan dönen İlker Kaleli, Emirgan’da daire tutup oraya yerleştiği iddia edildi. Burçin Terzioğlu’nun ise Hisar’daki evinde yaşamaya devam ettiği konuşulanklar arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler