Ana SayfaDedikoduİngiliz Kraliyet'i, Kate ve Meghan Kavgasını Sızdıranı Arıyor!

İlgili Postlar

İngiliz Kraliyet’i, Kate ve Meghan Kavgasını Sızdıranı Arıyor!

İngiliz Kraliyet Sarayı, Kate Middleton ve Meghan Markle arasında kavgayı magazin haberleri‘e veren köstebeğin yakalanması amacıyla soruşturma başlatma kararı alındı, işte detaylar Haberimizde..

Meghan Markle Şıklığı ile Galada Göz Kamaştırdı!

Kraliyet, Kate ve Meghan Etlileri Arasındaki Kavgayı Sızdıran Kişiyi Arıyor!

İngiliz Kensington Sarayı, düğün günü Meghan’nın Kate’in kızı Charlotte’nin giyeceği düğün elbisesi konusunda Kate ile tartışıp ağalamasına neden olması, sarayın çalışanlarınaı çok sert olması, Saray çalışanı olan Melissa Toubati’yi ağlatıp istifa etmesine sebep olması gibi önemli bilgileri basına aktaran köstebeğin bulunması için soruşturma başlatıldığını öğrenilen bilgiler arasında.

Meghan Markle Kimdir?

İngiliz Kraliyet'i, Kate Middleton ve Meghan Markle Arasındaki Kavgayı Sızdıran Köstebeği Arıyor, System.String[]

İngiliz Kraliyet ailesi içindeki gerilim dolu sürecin yılbaşında Meghan Markle’nın kraliyet üyelerinin kendisini samimi bir biçimde karşılamadıklarını açıklamasından sonra başladığı öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

“Meghan Markle’nın Çalışanlara Karşı Son Safhada Sert Davranıyor!”

İngilterenin Mail Online gazetesine konuşan bir saray personeli,  Prens Harry’nin müstakbel eşi Meghan Markle’nın çalışanlara karşı son safhada sert olduğunu, Hatta son olarak Meghan’ın kocası Henry’i azarlandığını söylemesinden sonra Prens William’ın eşi Kate Middleton’nin Meghan ile artık konuşmadığı aktardığı bilgiler arasında geliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler