Ana SayfaDedikoduMert Fırat ve İdil Fırat boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Mert Fırat ve İdil Fırat boşanıyor mu?

Mert Fırat ve İdil Fırat boşanıyor mu? Geçtiğimiz yıl yaz aylarında dünya evine giren Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin evlilikleri bitiyor mu? Ünlü çiftin aşkı kısa mı sürdü? Büyük aşk sona mı erdi? Çiçeği burnunda evli çift boşanmaya mı gidiyor? Bomba haber gündemi derinden sarstı. İşte Mert Fırat ve İdil Fırat çifti hakkındaki boşanma iddiası ve detayları…

Şener Şen ve Mert Fırat Bir Araya Gelirse…

Mert Fırat ve İdil Fırat boşanıyor iddiası

Son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan Ufak Tefek Cinayetler isimli sevilen dizide rol alan yakışıklı oyuncu Mert Fırat ve güzel oyuncu İdil Fırat, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Kısa sürede evliliğe giderek herkesi şoke eden ünlü çift hakkında bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin boşanacağı iddia edildi. Magazin kulislerinde dönen iddianın ardından ünlü çiftten henüz bir açıklama gelmedi. Ancak, İdil Fırat sosyal medyada haberi yalanlayacak bir hamlede bulundu.

Mert Fırat kimdir?

Seni çok seviyorum canım sevgilim

İdil Fırat, boşanma dedikodularının ardından eşi Mert Fırat’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşım ile kutladı. Fırat, Mert Fırat’ın doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımda “Her gün yeniden aşık olduğum adam… İyi ki doğmuşsun, iyi ki birbirimizi bulmuşuz. Her günümüz, her senemiz bir öncekinden daha güzel geçsin. Seni çok seviyorum canım sevgilim…” şeklinde ifadelere yer verdi. İdil Fırat, yaptığı bu romantik paylaşım ile eşi Mert Fırat ile boşanacağı yönünde çıkan dedikoduları yalanlamış oldu.

İdil Fırat kimdir?

İdil Fırat’ın sosyal medya hesabından yaptığı romantik doğum günü kutlaması paylaşımına rağmen, yakışıklı oyuncu Mert Fırat’tan bir hamle ya da açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler