Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'in Kanatinadayken Yaptığı Hareket Olay Oldu!..

İlgili Postlar

Demet Şener’in Kanatinadayken Yaptığı Hareket Olay Oldu!..

Eski manken yeni iş kadını Demet Şener, sosyal medya sayfasından paylaştığı yoga hareketleri ile takipçilerine karantina günlerini nasıl geçirdiğine dair fikirler vererek paylaşımlar yapıyor. Güzel iş kadını, evinin antresinde yaptığı amuda kalkış hareketi ile büyüledi. Detaylar Haberimizde..

Demet Şener’in Kanatinadayken Yaptığı Hareket Olay Oldu!..

Demet Şener,  önceki gün Yeniköy’de evine yakın bir manavdan alışveriş yaparken görüntülenmişdi. Korono virüsü sebebiyle evinden çıkmadığını söyleyen ünlü manken, “Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorum. Evdeyiz, süreci evde geçiriyoruz” şeklinde ifade etmişti.

 

Demet Şener corona virüsüne karşı tüm tedbirleri aldı

Demet Şener; “Tüm Dünya İşin Duacıyız”

Açık havada bile yürüyüşe çıkmadığını anlatan Demet Şener, aldığı önlemler hakkında da; “Evde ekstra bir önlem almadık. Uzmanların söylediklerini ve Sağlık Bakanı’nı dinliyoruz. Tüm dünya işin duacıyız, bu salgının bir an önce gitmesi için” dedi ve sebze-meyve alışverişine devam etti.

Demet Şener Kimdir?

“Yooo Hiç Sıkılmıyorum”

Evinde karantinada kaldığı süre içerisinde bile sosyal medya üzerinden takipçileri için paylaşımlarda bulunan ve yogayı hiç aksatmadığı belli olan Demet Şene, bugün hiç bitmiycekmiş gibi görülen ev karantinası günlerine dair esprili bir paylaşım yaptı. Evin kolidorunda Amuda kalkmış bir pozunu Instagram sayfasının hikaye bölümünden paylaşan Demet Şener, bu fotoğrafın üzerine ‘Yooo hiç sıkılmıyorum’ mesajını yazdı.

İşte Demet Şener’in Evde Karantinadayken Amuda Kalktığı Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler