Ana SayfaÜnlülerAhu Tuğba Koronavirüsün Vurduğu Amerika’da ki Korkunç Gerçekleri Anlattı!!!

İlgili Postlar

Ahu Tuğba Koronavirüsün Vurduğu Amerika’da ki Korkunç Gerçekleri Anlattı!!!

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Ahu Tuğba, uzun bir süredir yaşantısını Amerika Miami’de devam ettiriyor. Usta oyuncu, tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgınının adeta merkezi haline gelen Amerika’da yaşadığı çarpıcı gerçekleri anlattı. İşte Amerika’daki sağlık sisteminin çok fena olduğunu bir bir anlatan Ahu Tuğba’nın şok açıklamaların Detaylar Haberimizde..

Ahu Tuğba’dan Şok Görüntüler!

Ahu Tuğba Koronavirüsün Vurduğu Amerika’da ki Korkunç Gerçekleri Anlattı!!!

Türk sinemasının efsane oyuncularından Ahu Tuğba, uzunca bir süredir Amerika Miami’de yaşıyor. Usta oyuncu korona virüs salgınının vurduğu Amerika’da tüm yaşadığı şok gerçekleri Magazinsortie.com’a anlattı.

Usta oyuncu Amerika’daki sağlık sisteminin çok kötü olduğunu anlatarak sözlerine şöyle devam başladı;

“Amerika’da parası olmayan sokakta ölüyor, sonra da yakıyorlar. Yandaki komşu hastaneye gitti arabasıyla, üç gün bekletip sonra da ayakta bakmışlar. Hastanede kalmadığı halde 17 bin dolar ücret ödemiş. Burada sigortan yoksa yandın! Bir hastalık halinde ambulans çağıracaksın. Ambulans seni almaya gelirken, polis arabası ve itfaiye arabası da geliyor, o zaman bakıyorlar. Hastanelerde şu an parası ve sigortası olanlara bile zor bakılıyor. Sokakta yatan evsizler çok fazla. Sistem burada böyle.”

Ahu Tuğba kimdir?

Ahu Tuğba: Amerika'da 'açım' de, komşun su vermez! - Magazin Haberleri

Ahu Tuğba: “Yağmalanma Korkusuyla Herkes Camlarını Tahta İle Kapatıyor!”

Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba, Amerika’da özellikle New York’ta ve Florida’da çok kötü günlerin yaşandığını itiraf ederek; “Burada herkes yağmalamaya karşı tahta ile camları kapatıyor. Herkes silahlanıyor. Vali ‘Artık böyle bir New York olmayacak’ dedi. Mahvolduk” şeklinde konuştu. 

Amerika'da yaşayan Ahu Tuğba: Mahvolduk

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’ya Bir Yorumda Ahu Yağtu’dan Geldi!

Ahu Tuğba: “Amerika’da ki Arkadaşlarım Türkiye’de ki Şartlara İnanamıyor”

Türkiye’deki şartları öven Ahu Tuğba, sözlerine devam etti; “Türkiye’de polis ve jandarma eve gidiyor, yardım ediyor. 65 yaş üstündeki emeklinin parasını evine kadar götürüyorlar. Amerikalı arkadaşlarıma ‘Devlet hastanesine acilden gidince bakıyorlar hemen’ dedim, inanamadılar. Burada ‘Açım’ de, komşun su vermez.”

Ahu Tuğba: ABD'de paran yoksa sokakta ölüyorsun

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler