Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'ya Bir Yorumda Ahu Yağtu'dan Geldi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’ya Bir Yorumda Ahu Yağtu’dan Geldi!

2012 senesinde Ahu Yağtu’yla dünya evine giren Cem Yılmaz’ın evliliği 2014 senesinde son bulmuştu. Birlikte oldukları dönemlerde bir türlü Cem Yılmaz’ın yanına yakıştırılmayan Ahu Yağtu boşanma sonrası gözlerden uzaklaşmayı tercih etmişti. Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’ya bir yorumda Ahu Tuğba’dan geldi.

Evlilik Cansu Dere ve Ahu Yağtu Arkadaşlığını Bitirdi

Cem Yılmaz ve Cansu Dere aşkı bir döneme damgasını vurmuştu. Ancak ayrıldıktan bir süre sonra gönlünü Ahu Yağtu’ya kaptıran Cem Yılmaz iki yakın arkadaşında arasının açılmasındaki asıl nedendi. Çiftin Yağtu hamile kalınca dünya evine girmesi Cansu Dere ve Ahu Yağtu dostluğuna son noktayı koymuş, çiftin ilişkisi de yürümemiş ve bir buçuk sene sonra boşanma kararı almışlardı.

Cem Yılmaz Çapkınlıklarıyla Bezdiriyor Mu?

Eski sevgili listesi epey kalabalık olan ünlü komedyen geçtiğimi senelerde Ayşe Hatun Önal’la bir birliktelik yaşamıştı. Ancak ikilinin ilişkisi kısa sürmüştü. Cem Yılmaz’ın ilgisizliği ve çapkınlığından sıkıldığı iddia edilen Ayşe Hatun Önal’ın Cem Yılmaz’ı terk ettiği söylenmişti.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’ya Bir Yorumda Ahu Yağtu’dan Geldi!

Defne Samyeli’yle ayrıldıktan sonra adı Serenay Sarıkaya’yla aşk iddialarından kurtulmayan Cem Yılmaz hakkındaki iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı. Bir süredir birlikte olan çift hakkında Defne Samyeli konduramadığını açıklarken, objektiflere yakalanan Yılmaz’ın eski karısı Ahu Yağtu sorular karşısında “Bu konularla ilgili konuşmuyorum. Sizce bu konularla ilgili yorum yapabilir miyim? Farkındayım siz de sorarken utanıyorsunuz. Yüzündeki ifadeyi gördüm şu anda” yanıtını verdi.

Ahu Yağtu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler