Ana SayfaÜnlülerMahmut Görgen Ukrayna'lı Şarkıcı ile Geliyor

İlgili Postlar

Mahmut Görgen Ukrayna’lı Şarkıcı ile Geliyor

Arabesk sanatçısı Cansever ile hazırlıklarını sürdürdüğü pop şarkısının ardından Mahmut Görgen Ukrayna’lı Şarkıcı ile Geliyor

Geçtiğimiz Ocak ayında türkü çalışmaları ile gündeme gelen Mahmut Görgen, arabesk müziğin güçlü sesi Cansever ile yapacağı pop çalışması ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı Dj, bu defa da Ukrayna’lı şarkıcı Bekulah ile yaptığı single çalışması ile gündeme geldi.

Mahmut Görgen Kimdir?

Mahmut Görgen Ukrayna’lı Şarkıcı ile Geliyor

Son zamanlarda arabesk sanatçısı Cansever ile yapacağı çalışmalar ile anılan Mahmut Görgen, yapmış olduğu müzik projeleri ile Ukrayna’nın müzik listelerinde üst sıralarda bulunan Bekulah ile birlikte bir single çalışması gerçekleştirdi.

Genç yaşında başarıyı yakalayan iki sanatçının yaptığı “Fall” adlı çalışma, Görgen Prodüksiyon etiketi ile bütün dijital platformlarda dinleyiciler ile buluşacak.

Cansever ile çalışmalarına devam ettiği ve Mayıs ayında çıkaracakları single çalışmasının öncesinde farklı bir projeye imza atan Görgen şu açıklamalarda bulundu:

“Uzun yıllardır müzik piyasasında pek çok konser ve organizasyonda sahne aldım,
Mayıs ayı gibi Cansever ile bir single çıkaracağız ama onun öncesinde Bekulah ile böyle bir proje yapmaya karar verdik. Bu şarkıyla yurt dışı müzik listelerinde de yer almayı hedefliyoruz. Umuyorum ki dinleyen herkes çok beğenir” ifadelerine yer verdi.

Ukrayna müzik listeleri ve YouTube sayfalarında pek çok başarıya imza atan Bekulah ise “Mahmut ile ortak bir proje yaptık ve proje aşamasında oldukça eğlendik, müzikseverlerin de bu şarkıyı beğenerek destekleyeceğini umuyoruz” diyerek açıklamalarda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler